Rutenyhed: Så lancerer Norwegian sin første rute til Canada

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag lancerer Norwegian sin første rute til Canada. Den nye, daglige rute vil afgå fra Dublin til Hamilton/Toronto fra marts næste år.

Norwegian begynder direkte flyvninger mellem Irland og Canada den 31. marts 2019. Med gode forbindelser fra København, Oslo og Stockholm til Dublin bliver det dermed muligt at rejse med Norwegian til Canada fra Skandinavien via Irland.

koncernchef i Norwegian, Bjørn Kjos siger:

Et år er gået, siden vi lancerede vores første transatlantiske rute med Boeing 737 MAX, og vi kan se, at efterspørgslen er stor. Dette er vores allerførste rute mellem Europa og Canada, og vi ser frem til at tilbyde både nye og eksisterende kunder på begge sider af Atlanten høj kvalitet til lave priser om bord på vores nye, og dermed mere miljøvenlige fly.

Hamilton ligger i den canadiske provins Ontario. Toronto er mindre end 50 minutter væk i bil. Buffalo, Lake Erie og Niagara Falls er kun en times køretur derfra.

 

Kabinen i Norwegians 737MAX

Om den nye rute

Norwegian vil flyve dagligt mellem Dublin Airport og John C. Munro Hamilton International Airport med opstart 31. marts 2019.
Ruten planlægges at skulle betjenes af Norwegians Boeing 737 MAX fly med plads til 189 passagerer.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *