Kom med os indenfor: Historiske Raffles Singapore Hotel genåbner.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Raffles Singapore er måske et af verdens mest berømte hoteller. Hotellet åbnede i 1887 og havde på daværende tidspunkt kun ti værelser. Siden da er Raffles Singapore vokset til det ikoniske hotel, vi kender det som i dag. InsideFlyer har besøgt det nyåbnede hotel.

For to år siden, begyndte Raffles Singapore et omfattende renoveringsarbejde. Hotellet blev sidst renoveret i 1991, men den her gang var der betydeligt mere arbejde, der skulle udføres. Hotellet var håbløst forældet og værelserne var stadig udstyret med gamle fjernsyn.

Det kan et så ikonisk sted, ikke være sig selv bekendt. Værelserne mod Beach Road var derudover også udsat for rigtig meget støj.
Arbejdet på hotellet er endnu ikke afsluttet, men planen er, at man skal være færdig inden udgangen af året.

Suiterne

Raffles Singapore består nu af i alt 115 suiter. Før renoveringsarbejdet startede, havde hotellet 103 suiter.

Hotellet har suiter i forskellige kategorier. Alt fra fra Studio-suiter og Courtyardsuiter til Palm Courtsuiter. Den mest luksuriøse suite er dog præsidentsuite, der er over 260 m² stor.

Alle værelserne er total istandsat , men i den samme traditionelle stil, som
hotellet er kendt for.

Selvom stilen stadig er meget traditionel, er der stadig plads til moderne teknologi. F.eks. er alle værelser udstyret med en iPad, som gæsterne kan bruge til at kontrollere næsten alle rummets funktioner. Herunder regulering af temperatur, belysning samt til at styre gardinerne.
Man kan også bruge iPad’en til at booke bord i restauranten, læse menuen og vælge hvad du vil se på tv’et.

Alle værelser har en stue, et badeværelse og et soveværelse. Størrelsen på værelserne afhænger af den kategori, som man bestiller. Badeværelset har derudover også hår og kropsplejeprodukter fra Ormonde Jayne.

Selvom værelserne er udstyret med højteknologiske apparater, har man valgt at bevare detaljer som loftsventilator og stikkontakter i den gamle stil. På denne måde ønsker Raflles at kombinere den gamle kolonistil med det moderne.

Faciliteter

Raflles Singapore husere også Raffles Arcade som består af forskellige butikker, sociale værelser og livsstilsoplevelser. Hotellet har også flere restauranter og planen er, at der skal åbne endnu flere til næste år.

Hotellet huser også den verdensberømte Writers Bar. Hvis et ophold på Raffles Singapore ikke passer ind i rejsebudget, skal du som minimum besøge hotellet alene for at få en drink. Writers Bar har en rig historie og mange kendte forfattere fra det 19. århundrede, såsom James Michener, Rudyard Kipling og Somerset Maugham, har været her.

Writers Bar er også kendt for gode cocktails. Du kan se nogle af priserne i menuen herunder. Det er bestemt ikke billigt, men stadig en god oplevelse. Med i købet får du også ubegrænset vand, en velkomstdrink, nødder samt lidt eksklusivt chokolade.

Hotellet har en række andre eksklusive faciliteter såsom en pool, eftermiddagste-restaurant og en Hall of Fame med alle de kendte gæster, der har besøgt hotellet. Listen inkluderer bl.a. den britiske kongefamilie og George Clooney.

Du kan også slappe af i en af ​​hotellets haver imens du nyder en drink. Hvis du vil have lidt mere fart på, kan du besøge hotellets fitness centeret, squashbanen eller tage en svømmetur i den nye pool.

Bestilling

Kunne du tænke dig, at tilbringe en nat på det ikoniske Raffles Singapore? Så gælder det altså om, at se efter tilbud fra Raffles og Le Club AccorHotels. Raffles blev for nylig en del af AccorHotels-hotelkæden, så du kan både tjene bonuspoint såvel som bonusovernatninger og point. Du kan også betale dit ophold med optjente bonuspoint.

AccorHotels har regelmæssige tilbud, der gør, at prisen på hotellet er mere rimelig.

Du kan bestille via hotellets egen hjemmeside eller på www.accorhotels.com

Denne artikel er oprindelig skrevet af Marco fra Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *