Krydstogt: Luksus og afslapning til søs

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Krydstogt til pingvinernes Antarktis, skildpaddernes koraløer i Stille Havet, Afrikas flotte østkyst eller Inkaruiner på Sydamerikas vestkyst. Der er mange muligheder for fantastiske ferier til søs.

Krydstogt. Ordet får sikkert mange til at tænke på kæmpe store skibe med tusindvis af passagerer, køer ved buffeten og drikkevarer af en tvivlsom kvalitet. Men der er også en anden side: Luksus og rigtig afslapning til søs med ophold på spændende destinationer, der giver en uforglemmelig tur. Den tyske rejseoperatøren INTOSOL har sammensat nogle imponerende krydstogter, der vil give gæsterne en uforglemmelig oplevelse.

Eksotiske øer & safari i Sydafrika

Krydstogtskibet MS Bremen er kendt for sine specielle rejser rundt om i verden. En meget spændende tur fører fra Mauritius via Madagaskar til Sydafrika. Der er mulighed for at lave et individuelt program før afrejsen fra Mauritius og efter ankomsten til Cape Town, hvilket gør denne tur specielt interessante. MS Bremens rute fører først fra Mauritius til Madagaskars østkyst, derefter går den over øens vestkyst og efter to dages sejlads til Sydafrika. Der er stop i Richard’s Bay, Durban og Port Elizabeth, inden krydstogtet slutter i Cape Town efter 17 dage. MS Bremen er et eksklusivt krydstogtskib med plads til 155 passagerer.

MS Bremen. (c) Hapag Lloyd Kreuzfahrten

Højdepunkter i Antarktis med MS Midnatsol

Et krydstogt på den sydlige halvkugle: Med MS Midnatsol (fra det norske rederi Hurtigruten) går turen fra det sydligste punkt i Argentina, Ushuaia til Antarktis. Før du starter i Tierra de Fuego, er det værd at tilbringe et par dage i Buenos Aires, Argentinas sprudlende hovedstad. Når alt kommer til alt betegnes byen ikke forgæves som Sydamerikas Paris, så et ophold i hovestaden kan absolut anbefales. Efter starten i Ushuaia går det gennem Drakestrædet til det iskolde Antarktis. Under ekspeditionen er der rig mulighed for at betragte det varierede dyreliv og de imponerende gletsjere. Højdepunktet på turen nås med ankomsten til de sydlige Shetlandsøer.

Gennem Panama kanalen til Chile

Med MS Europa II får man en varieret rejse fra Panama til det sydlige Chile. Skibets gæster kan forvente en luksus rejse med spændende indtryk fra Sydamerika. Denne luksus ses også ved, at der ikke er normale kahytter ombord på skibet. Der er kun suiter med private balkoner. Turen starter i havnebyen Colon, der ligger ved det Karibiske hav. Først sejler man gennem Panamakanalen. Derefter fortsætter man ned langs Sydamerikas stillehavskyst via Panama City, Ecuador og Peru til Valparaiso i Chile. Under krydstogtet vil du have mange spændende ophold og ture ind i landet. En af dem er et besøg på inka kongens residence Machu Picchu, der er på UNESCOs verdensarvsliste.

MS Europa II. (C) Hapag Lloyd Kreuzfahrten

Besøg drømmeøerne i det indiske ocean.

Passagererne oplever Seychellernes ø-paradis på dette krydstogt, der er tilrettelagt i samarbejde med National Geographic Expeditions. Turen starter i Mahé, hovedstaden i Victoria-øhavet. Det første stop er på den idylliske ø Poivre, hvor du kan finde havskildpadder i lagunen. Under krydstogtet gennem det turkise indiske Ocean er der adskillige muligheder for dykning og snorkling. Et højdepunkt på turen er opholdet på Atoll Aldabra, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Verdens største skildpadde koloni finder du på denne koralø, med de hvide sandstrande og mangroveskovene. Du sejler med Le Bougainville, der er en eksklusiv havgående båd med blot 92 kahytter og suiter. Alle kahytter har en privat balkon. Du kan se frem til udsøgte oplevelser på dette krydstogt.

Le Bougainville. (c) Ponant

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Steffen og bragt på vores tyske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *