Kun i dag: Optjen fem gange så mange point som vanligt hos Nordic Choice Hotels

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nordic Choice Club er kendt for at tilbyde nogle ganske generøse kampagner, men denne topper det meste vi tidligere har set. I dag får du nemlig fem gange så mange point hvis du bestiller et ophold hos Nordic Choice Hotels i perioden fra i dag og frem til 28. februar 2021.

2020 har vært træls år for alle som holder af at rejse og ikke mindst for rejsebranchen. For at markere afslutningen på et historisk dårligt rejse år vil Nordic Choice Hotels hver tirsdag i december komme med en ny pointkampagne. Den første kampagne starter i dag med fem gange point og vil være den af kampagnerne med højest optjening og korteste opholds periode. Har du behov for at fylde pointkontoen op er det altså i dag du bør bestille. Kampagnen gælder for ophold fra i dag og til og med 28. februar 2021.

Fotokredit: Nordic Choice Hotels.

Tilbuddet gælder på alle web- og appbookinger på alle værelsestyper på alle Comfort, Quality, Clarion Collection og Clarion Hoteller og individuelle hoteller undtagen Yasuragi, Hotel Kämp og Hotel St. George.

Du finder mere information og alt det med småt på denne side.

Husk at brug dit SAS EuroBonus World Mastercard

Nordic Choice Club er efter vores mening et af de bedste hotel bonus programmer for dig som rejser meget i Norden. Nordic Choice Hotels dækker bredt med sine Comfort, Quality og Clarion Hoteller. I København driver kæden også Villa Copenhagen. Det er mange muligheder for at optjene point på både hotelophold og ved brug af kreditkort. For eksempel hvis du har et SAS EuroBonus World Mastercard. Med lidt held falder de næste kampagner fra Nordic Choice Hotels sammen med dobbelt point kampagner fra Mastercard som løber i to weekender i december: 11. – 13. og 18. – 20. december.

Artiklen er oprindeligt bragt på vores norske søster site af Martin.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *