La Compagnie lukker rute til London

La Compagnie lukker rute til London

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det franske flyselskab “La Compagnie” som flyver fly der kun er indrettet med Business Class sæder, vælger nu at lukke deres rute til London.

Den ellers populære rute imellem New York og London, som i høj grad var værdsat af forretningsfolk, og rejsende som har ønsket en billig Business Class billet, bliver nu lukket af grunde der ifølge selskabet har rod i Brexit.

Ruten der hidtil er blevet fløjet fem gange ugentligt med et Boeing 757-fly, med blot 19 rækker og 74 Business Class-sæder ombord, bliver allerede lukket den 25. september.

Selskabet arbejder i øjeblikket på at ombooke kunder der skulle flyve på ruten herefter. Kunderne vil enten blive tilbudt at flyve via Paris hvor selskabets andre afgange til New York afgår fra, eller at få refunderet hele billettens pris.

Flyet som ellers har været brugt på ruten til London, bliver indsat på ruten fra Paris, for dermed at fordoble antallet af afgange imellem Paris og New York – og samtidig opretholde samme kapacitet imellem Europa og USA.

Det kan derfor være en god ide at holde øje med tilbud fra La Compagnie det næste stykke tid, da de sandsynligvis vil have nogen overkapacitet i starten. Priserne starter dog allerede på 700 GBP, hvilket klart er konkurrencedygtigt i forhold til andre selskaber der flyver Business Class over Atlanten.

Her er et par billeder af kabinen:

image002-2 image001-3Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *