Lej en bil hos AVIS og få 10.000 EuroBonus point

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så er AVIS og SAS klar med er årets 4. kampagne. Få 10.000 EuroBonus point – det er mere end i den tidligere kampagne. Skal du tjekke om dine reservationer kan ændres, så du får flere point?

For at par dage siden, offentliggjorde SAS og AVIS, at der ville komme en ny kampagne i maj. I dag blev den periode, hvor reservationen skal foretages fremrykket en måned – så det allerede nu er muligt at reservere en bil og få de mange dejlige ekstrapoint ind på EuroBonus kontoen. Denne artikel er derfor opdateret, så alle oplysninger er aktuelle.

Du får 10.000 EuroBonus point, hvis du lejer en bil for mindst 3 dage mindst i gruppe C. Bilen skal reserveres i perioden 9. – 15. april 2018, mens lejeperioden skal være mellem 14. april 2018 og 30. marts 2019. Bilen skal reserveres på denne side. Alle detaljerede betingelser for leje af biler hos AVIS er skrevet nederst i denne artikel.

Årets 3. kampagne løber indtil udgangen af april

De fremgår af hjemmesiden http://www.avisworld.com/eurobonus, at nye kampagne løber sideløbende med årets 3. kampagne, hvor bilen reserveres senest 30. april og lejeperioden kan være fra 1. maj og indtil udgangen af 2018. Her får du imidlertid kun 7.000 ekstra point for leje af biler i gruppe C. MEN, du kan også få 3.000 point for leje af en mindre bil i mindst 3 dage. Du kan læse mere om årets 3. kampagne her.

Årets 3. kampagne, som løber til udgangen af april 2018. Foto: https://www.sas.dk/

Hvad skal du gøre, hvis du skal bruge en bil i mindst 3 dage?

Du skal ikke gøre noget, hvis du allerede har en reservationer fra årets første kampagneperiode (2 – 15 januar) for en bil i gruppe C (eller en større bil). Dengang fik man også 10.000 point for leje i mindst 3 dage. Der er således ikke noget at hente ved at ændre reservationen.

Du får 5000 ekstrapoint, hvis du har lejet en bil i årets anden kampagneperiode (16. januar – 28. februar) for en bil i gruppe C i mindst 2 dage. Hvis du kan annullere reservationen uden omkostninger, skal du tjekke, om du opfylder betingelserne for den nye kampagne omtalt i artiklens første afsnit (som giver 10.000 point for mindst 3 dage). I givet fald, kan du hente nogle flere point på at annullere reservationen og lave en ny. Men check lige, at AVIS stadig har biler på lager, før du annullerer din reservation. Du skulle jo helst ikke ende med at stå uden bil.

Årets 3. kampagne skal benyttes for leje af små biler i perioden fra 1. maj til 31. december 2018.

Betingelserne for at få 10.000 EuroBonus point

1. Promotion is strictly only valid for reservations created via www.avisworld.com/EuroBonus
2. Only valid for reservations taking place between 9th April – 15th April 2018 and rentals taking place between 14th April 2018 – 30th March 2019
3. SAS EuroBonus Extra points promotion are valid for rentals in Europe, The Middle East, Africa, Asia, USA and Canada.
4. 10,000 Extra points awarded for any rentals of 3 days or longer and minimum of Car Group C
5. The promotion is only valid for separate rentals and not rentals with consecutive rental days
6. May not be used in conjunction with any other coupon or promotions
7. Standard Avis and SAS EuroBonus Terms and Conditions apply
8. See www.avisworld.com/EuroBonus for full terms and conditions

 

Forsidefoto: http://www.avisworld.com/eurobonus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *