LIVE: Afsløring af ny Finnair Business Class og Premium Economy

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

InsideFlyer er inviteret med til afsløringen af den nye kabine, som Finnair først teasede for en måneds tid siden. Det skere lige nu og vi dækker det live her.

Premium Economy hørte vi første gang snak om fra Finnair tilbage i 2018. Et års tid senere kom Finnair ud med lidt flere informationer om en kommende Premium Economy. Det skete i november 2019. I januar i år, så kom seneste udmelding, hvor Premium Economy skulle blive lanceret i 2022 og i dag, så sker det. Der kommer også nyt om Finnairs nye Business Class produkt.

Finnair præsenterer dette lige nu på et online event, som vi dækker live her.

LIVE DÆKNING

Hermed slutter live dækningen. Der kommer flere artikler med blandt andet interview af Ole Orvér, der er Chief Commercial Officer hos Finnair.

Opdatering 10:05

Her ses de nye Iittala glas og nye ting fra Marimekko:

Opdatering 10:00

Finnair har allerede modtaget to fly med den nye kabine. Så disse kan du opleve allerede fra i denne uge. Det vil blive uden det nye catering og service koncept. Dette kommer 1. marts 2020.

Den første rute vil gå til Asien, men vil først blive afsløret senere.

Opdatering 09:59

Her er det nye catering setup for Business Class og Premium Economy:

Ny catering for Business Class. Foto: Finnair/PR
Ny catering for Premium Economy. Foto: Finnair/PR

Opdatering 09:55

Den nye economy kabine se her:

Opdatering 09:46

Første fly med den nye kabine starter allerede i denne uge. Salget af Premium Economy starter 1. marts.

Så flyver du med Finnair i den kommende tid, så kan du få en god overraskelse og mulig opgradering fra Economy til Premium Economy.

Den komplette opgradering er færdig i 2023, når Finnair fylder 100 år.

Det gælder for alle deres langrute fly.

Du kan muligvis opleve den nye kabine på europæiske ruter, som for eksempel til London. Men der kommer ikke en seperat Premium Economy kabine på shor haul flyene.

Opdatering 09:45

Flere billeder fra Business Class

Opdatering 09:40

Flere billeder af Premium Economy:

Opdatering 09:37

Her er den nye Business Class kabine:

Opdatering 09:35

Her er den nye Premium Economy kabine:

Opdatering 09:31

Finnairs CEO siger:

Vores investering i at forbedre langdistancekundeoplevelsen
demonstrerer hele Finnair-teamets fortsatte forpligtelse til at levere en førsteklasses oplevelse i hver kabine på vores fly.

Pandemien har haft en dramatisk indvirkning på vores branche, men den har ikke ændret vores ambition om at tilbyde en moderne premium-oplevelse, da vi fortsat er det første valg for rejsende, der forbinder Europa og Asien.

Topi Manner, Finnairs CEO

Opdatering 09:30

Finnair lancerer lige nu flyselskabets nye rummelige, langdistance-look med en helt ny Business Class og spændende ny Premium Economy-kabine som en del af en større investering for at forbedre kundeoplevelsen.

Flyselskabet med det finske flag, der er kendt for at forbinde Asien og Europa via den korte nordlige rute, afslører at investeringen på 200 millioner euro på en pressekonference i Helsinki i morges. Den komplette kabinefornyelse dækker alle Finnair Airbus A350 og A330 langdistancefly,
med nye kabiner, der skal monteres i løbet af de næste to år, med en helt ny Business Class, en helt ny Premium Economy-kabine og en opdateret Economy Class.

Den fulde oplevelse, komplet med fornyede servicekoncepter, vil være tilgængelig i foråret 2022 på udvalgte ruter på tværs af Finnairs langdistancenetværk. Ruterne vil blive offentliggjort ved
salgsstart den 1. marts 2022.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *