London offentliggør planer for ny rooftop-infinity pool i kategorien; verdens vildeste pool!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Byen London byder allerede på et hav af oplevelser of flotte udsigter. Men nu har man netop annonceret planer for en rooftop infinity pool 55 etager over den engelske hovedstad.

Ifølge den britiske producent Compass Pools kan poolen indeholde 600.000 liter vand og navnet på projektet bliver “Infinity London”. Den nye pool skal altså ligge 55 etager – eller 220 meter over den engelske hovedstad og vil byde på en 360-graders panorama udsigt udover London.

Designerne bag projektet “Infinity London” hævder, at det er “den eneste bygning i verden, som har indarbejdet en 360 graders infinity-pool”.

“Da vi designede poolen, ønskede vi en meget uforstyrret udsigt både over og under vandet,” siger Compass Pools designer og teknisk direktør, Alex Kemsley på Compass Pools hjemmeside. https://www.compass-pools.co.uk

Derfor har man også tænkt på en kreativ og innovativ løsning på, hvordan man kommer ind og ud af poolen. Dette gøres nemlig ved hjælp af en James Bond inspireret roterende vindeltrappe (og i den grad også meget specielt fremstillet trappe), som eftersigende skal løfte gæsterne op igennem vandet . Compas Pools forklare b.la. at trappen er baseret på en “ubåds dør”, så man netop undgår af have 600.000 liter vand løbende ned igennem bygningen.

Omkring projektet siger Compass pools

“Vi bliver ofte kontaktet af arkitekter fordi de ønsker at designe “rooftop pools”, men sjældent får vi en så stor finger med i spillet ang. bygningens design, fordi poolen normalt er en mindre detalje,” forklarede Kemsley. Dette projekt er dog en helt anden sag. På dette projekt begyndte vi faktisk med designet af poolen og herefter skulle vi så tage stilling til, hvordan vi bygger en bygning under denne pool”.

Foto: Compass Pools

Planen er, at poolen skal laves af b.la. akryl og både bunden samt kanterne på bygningen skal være gennemsigtige, så de besøgende kan kigge op og se folk svømme rundt på taget. Om aftenen vil der være farveskiftende lys som vil give poolen en flot udseende.

Af andre nyttige funktioner planlægger man benytte et bæredygtigt pool-opvarmningskoncept, der genbruger energi fra bygningens klimaanlæg til opvarmning af vandet.
Derudover vil man også bruge en indbygget vindhastighedsmonitor som vil sikre, at vandet ikke blæser ud af tagterrassen og ned på gaden.

Foto: Compass Pools

Den præcise placering af Infinity London er ikke blevet bekræftet endnu, men Compass Pools siger, at opførelsen af den vilde bygning muligvis kan begynde næste år.

“hvis alle partnere og entreprenører er enige”

Hvad tænker du? Ville du tude svømme rundt i dette projekt 55 etager over jorden?

Kilde: Compass Pools 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *