Tag på smuttur med Emirates til Dubai og få verdens højeste bygning med i købet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Tag på en ‘billig getaway’ til Dubai med Emirates til særpris fra 15. juni til 30. september 2019, og få gratis adgang til ‘At the Top’ i Burj Khalifa – verdens højeste bygning.

Emirates lancerer i dag særpriser til Dubai i sommerperioden og mulighed for veksle din billet til gratis adgang til observatoriedækket At the Top i Burj Khalifa, verdens højeste menneskeskabte bygningsværk.

Billetter til særpris er online fra i dag og frem til 23. juni:

  • Rejs på Economy Class for 2.699 DKK
  • Rejs på Business Class for 14.999 DKK

Når flybilletten er købt, sender Emirates en adgangskode på email inden for 96 timer. Print koden, og medbring den til Burj Khalifa for at få gratis adgang til ‘At the Top’ i tidsrummet 8.30 – 14.30 samt 19.00 – 23.00.

Sidste dag, hvor Emirates-adgangskode giver gratis adgang, er 30. september.

Emirates boarding card = Emirates Pass

I øvrigt giver et Emirates boarding card mange andre fordele i Dubai. Hele 500 steder får du ekstra fordele og rabatter, hvis du fremviser dit ‘Emirates Pass’ – så pas på det!

Et Emirates Pass giver eksempelvis op til 50% rabat på over 400 toprestauranter, luksuriøse wellness-behandlinger i næsten 50 kurbade og masser af fritidsaktiviteter såsom indendørs skiløb og vandforlystelsesparker. Man kan også få op til 30% rabat i Dubais internationale mærkevareforretninger herunder populære mode- og fitnessmærker.

Emirates Pass giver besøgende mulighed for at få adgang til Dubais rige udvalg af bemærkelsesværdige spisesteder, attraktioner og shopping og er en genvej til at opleve alt, hvad byen har at tilbyde. Se alle de mange tilbud, et Emirates Pass giver adgang til, her.

Dubai

Rejsende til Dubai kan se frem til et utal af oplevelser: Nyd de uberørte strande, førsteklasses restauranter, eksklusive indkøbscentre samt unikke ørkeneventyr lige udenfor hoveddøren. Byen har noget at tilbyde enhver. Og i byen med de utallige, imponerende skyskrabere er Burj Khalifa umulig at komme uden om – med blandt meget andet verdens hurtigste toetagers elevatorer og en fabelagtig udsigt over byen og verden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *