Turkish Airlines åbner 5 lounger i Istanbul

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er ikke længe siden, at den splinternye lufthavn udenfor Istanbul åbnede. Turkish Airlines kommer til at åbne i alt 5 lounger i lufthavnen.

Lige nu er der åbent tre lounger, nemlig Turkish Airlines Business Lounge, Miles & Smiles Lounge og Domestic Lounge. Exclusive Lounge og Arrival Lounge åbnes officielt til sommer, rapporterer Turkish Airlines. Loungerne er tilgængelige for business class passagerer, Miles & Smiles Elite Plus & Elite medlemmer, Star Alliance Gold og Corporate Club kortholdere.

Turkish Airlines Business Lounge en Miles & Smiles Lounge

Både Business Lounge og Miles & Smiles Lounge har begge et areal på 6.000 kvadratmeter, og der er plads til ikke mindre end 765 gæster. Ud over 13 private suiter med brusere er der også et museum med en række kunstværker i Business Loungen. I Miles & Smiles lounge er der plads til 11 private suiter med bruser. Ud over muligheden for at nyde en massage kan gæsterne også nyde velsmagende tyrkiske specialiteter og forskellige internationale retter i loungerne.

Domestic Lounge: Turkish Airlines lounge er kendt for bl.a. de lokale retter

Derudover omfatter Miles & Smiles lounge også underholdning, såsom et spillerum, et legerum til børn og en golfsimulator. I fremtiden kommer der endda et teknologicenter med 3D-briller og virtual reality på programmet, siger Turkish Airlines. Du vil også finde en række mødelokaler, et bibliotek og et prayer room i loungerne.

Ny lufthavn

Den nye Istanbul lufthavn har officielt været åbent siden 29. oktober 2018 og rummer efterhånden næsten alle flyselskaber, der flyver til Istanbul. Turkish Airlines har haft sit nye knudepunkt her siden 6. april. Den gamle Istanbul Atatürk lufthavn vil blive lukket helt ned. Den nye lufthavn er cirka 35 kilometer nordvest for Istanbul og har i dag en kapacitet på 100 millioner passagerer. I fremtiden skal denne kapacitet endda vokse til 200 millioner, hvilket gør den til en af verdens største lufthavne.

Billedmateriale: Turkish Airlines

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Goffe de Boer fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *