LOT har ambitioner og stor vækst

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er lykkedes for LOT at gøre andre flyselskaber misundelige. Antallet af passagerer er i 2019 øget med næsten 15%. Det er samtidig lykkedes at flyve med overskud.

LOT Polish Airlines har i 2019 leveret den planlagte vækst på knap 15%. Dette svarer til omkring 1,3 millioner flere passagerer end i 2018. Dermed nåede antallet af passagerer op på 10,15 millioner i 2019

For 4. år i træk leverer selskabet en stor vækst. Dermed er antallet af passagerer mere end fordoblet siden 2015 hvor selskabet havde 4,4 millioner passagerer. Den samme vækst ses i antallet af fly (fra 37 i 2015 til 80 i dag – dette tal inkluderer 15 Boeing 787 Dreamliner langdistancefly. Yderligere to fly vil blive leveret i 2020). Væksten ses også klart i antallet af destinationer (fra 45 til mere end120 i 2019).

Det er gået stærkt for LOT, der i 2003 blev medlem af Star Alliance og også er en fuldt integreret partner i Lufthansas loyalitets program Miles & More.

Hurtig og rentabel vækst

LOT Polish Airlines et af de hurtigst voksende flyselskaber i Europa. Væksten finder sted i et selskab, der har overskud. Den internationale trafik udgår fra selskabets hjemmebase i Warszawa. Derfra har LOT også hver dag afgange til København og Billund. I Warszawa har gæsterne adgang til LOT Polish Airlines globale rutenetværk til Central- og Østeuropa, Asien og Nordamerika.

I øjeblikket er selskabet ved at opbygge sit andet knudepunkt i lufthavnen i den ungarske hovedstad Budapest. Fra Budapest har LOT flyvninger både til Europa men også som New York og Seoul.

LOT har i 2019 fået flere nye destinationer i sit netværk: Miami, New Delhi og Colombo. Disse destinationer er meget interessante både for forretnings- og ferierejsende. I år begynder LOT at flyve til San Francisco og Washington D.C. i USA.

Planen for 2024: Mere end 20 millioner passagerer om året

Vi er meget glade for, at vores planlægning har fungeret, og at vi har været i stand til at gøre de sidste fire år ekstremt succesrige for LOT Polish Airlines. Vi ønsker at bygge videre på dette og fortsætte med rentable vækst i perioden frem til 2024 i overensstemmelse med den strategi, der nu er vedtaget af ledelsen. I denne periode ønsker vi at fordoble vores årlige passagerantal til over 20 millioner. Vi ønsker også at udvide vores rutenetværk, øge antallet af fly i vores flåde og etablere LOT som det førende flyselskab både i Polen men også i Central- og Østeuropa.

Rafal Milczarski, Bestyrelsesformand og administrerende direktør LOT Polish AirlinesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *