Lounge Test: Lufthansa Senator Lounge i Berlin

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Mit første møde med Lufthansas Senator lounge i Berlin, er med til at bekræfte det gamle ordsprog “undtagelsen der bekræfter regelen”.

Normalt er jeg meget begejstret forLufthansa’s lounges, det er jeg for så vidt stadig, bare ikke den i Berlin (TXL). Bevares hvad personalet angår var jeg sikkert bare uheldig, men i receptionen denne søndag morgen, sad et par tyske madammer, der formåede at give udtryk at enhver der kom igennem døren i bund og grund var til besvær. Da jeg så efterfølgende formastede mig til at komme ud og spørge om der ikke var WiFi i loungen, blev det næsten for meget, skulle de nu afbrydes i deres vigtige samtale IGEN, og den ene af receptionisterne vrissede: “Heute kaput” – My bad, sorry freuline!!

Således opmuntret af den varme velkomst bevægede jeg mig ind i selve loungen, denne er som resten af Berlin’s lufthavn gammel og nedslidt, og mærkeligst af alt ligger den “land side” så for en første gangs besøgende som undertegnede var det meget svært at bedømme hvor lang tid jeg skulle bruge på at komme igennem security og til gaten i “Finger D” Efterfølgende kan jeg anbefale at man går IHVERTFALD 15-20 min. før bording starter! Hvilket i sig selv ikke bidrager til en positiv indstilling til stedet.

Berlin Tegel - Senator Lounge - Buffetområdet med morgenmad
Berlin Tegel – Senator Lounge – Buffetområdet med morgenmad

Udvalget af mad/drikke er ok, men ikke prangende, der var denne søndag morgen mulighed for et ganske hæderligt morgenmåltid, og kaffen var sublim!

Overall så kan Tyskland simpelthen ikke være bekendt at Berlin er hvad man kan byde sine fly passagerer (og selvfølgelig Schönenfeld, men det er jo IKKE bedre). Tyskland, det er hvad vi i Danmark ville kalde “en ommer”, men det ved i jo i bund og grund godt. Når det nu ER skidt rent logistisk, så er det mindste i da kunne gøre, sørge for at personalet der skal byde jeres mest frekvente rejsende eller bedst betalende kunder velkommen, udviste den ellers så velkendte tyske gæstfrihed og imødekommenhed.

This slideshow requires JavaScript.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Udgivelsesdato

14/09/2014

Pros

Der var (som i de fleste Senator lounges) et ganske udemærket rygerum, med god udluftning, og "rigtige" møbler. (Tyskland er og bliver et af de lande i Europa, hvor vi rygere ikke notorisk lægges for had, og behandles som paria).

Cons

Den generelle service man bliver mødt med. Det kan være jeg er uheldig de gange jeg har været der.
At der ikke er et virksomt trådløst internet er et problem, da man netop bruger loungene til lige at få opdateret sin indbakke.

Service

Mad & Drikke

Komfort

Generel Vurdering

Konklusion

Jeg forlod stedet efter en lille time, og jeg kommer ikke til at ligge søvnløs ved tanken om at jeg ikke ved hvornår jeg kommer igennem Berlin igen. Ud over lounge oplevelsen, er og bliver Berlin Tegel håbløst nedslidt, og jeg forstår så udemærket frustrationen over skandalen med den nye lufthavn.

2.7

Kommentarer

  1. ML siger

    Wifi har ikke virket i Tegel alle de gange jeg har været der, så er bange for det ikke bare var en uheldig dag med nedbrud.

  2. jespersm siger

    Hmm, jeg har været i TXL’s senator lounge et utal af gange, og jeg må sige, at jeg er lige begejstret hver gang. Der er et udsøgt udbud af mad og drikke, selv om de nu er gået ned fra 3 til 2 slags Sekt/mousserende vin. Der er ligeledes et enormt udvalg af aviser og blade og masser af forskellige pladser. Die Fräuleins i receptionen plejer nu også at være meget hjælpsomme; endda med ombookning. Ja, loungen ligger landside, men det tager mig normalt 5-7 minutter at gå over til D-fingeren, hvor der stort set aldrig er et øje, så man kan gå direkte gennem security.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *