Lufthansa afslører deres nye First Class Suite

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa er i gang med en kæmpestor investering i deres premium produkter og vi har længe ventet på at se, hvad Lufthansa ville gøre når det kom til deres First Class produkt. Nu har Lufthansa endelig afsløret det – og det er godt nyt.

Lufthansa kom i går med nyheden om deres kommende First Class. Vi kan kun sige at det er godt – meget godt endda. Det bliver First Class Suites med en dør som næsten får helt op til loftet. Dermed maksimal mulighed for at være privat i ens First Class Suite.

Lufthansa First Class Suite – Foto: Lufthansa / PR

Selve sædet er næsten en meter bredt og når det laves om til en seng, så får du en af luftens største senge.

Lufthansa kalder projektet for Allegris og det rammer først på deres Airbus A350’ere i midten af 2023.

Lufthansa melder ud at mindst 10 Airbus A350’ere vil få det nye First Class Suite produkt og de vil bare baseret i München.

Dette nye First Class produkt er en kæmpe forbedring i forhold til deres nuværende First Class. Vi har altid godt kunne lide Lufthansa’s First Class, fordi det leverer på hele rejsen med ankomsten til lufthavnen. Loungemulighederne og så den service de leverer i luften. Med den nye First Class Suite, så vil det helt sikkert gøre den samlede oplevelse meget bedre, da deres nuværende hårde produkt var ved at være bagefter konkurrenterne.

Udover denne nye First Class, så bliver det også til nye Business Class sæder, Premium Economy og Economy – endda med mulighed for en “Sleeper Economy”, hvor de får en madras og kan ligge ned på tværs af 3 Economy sæder.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *