Lufthansa ansatte med medicinsk uddannelse fritages fra arbejde for at hjælpe

Lufthansa Group

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Spredningen af corona-virus har sat hele verden i en undtagelsestilstand uden fortilfælde. Lige nu kan ingen forudsige, hvilke yderligere konsekvenser der vil følge. Det, vi ved, er at der vil blive bruge for mere medicinsk personale.

Som en stor tysk virksomhed lever Lufthansa op til sit sociale og samfundsmæssige ansvar, selv i denne ekstraordinære situation. Ansatte, som har gennemført medicinsk efteruddannelse, kan på frivillig basis fritages hurtigt og gnidningsfrit fra arbejde for at udføre særlige arbejdsopgaver på medicinske centre. Lufthansa vil fortsat betale den fulde basisløn. Yderligere detaljer er under udarbejdelse.

Lufthansa Group tager også sit ansvar seriøst på et andet plan: for at få så mange mennesker som muligt hurtigt hjem, har Lufthansa Groups flyselskaber også særlige flyafgange over hele verden. I tæt dialog med regeringerne fra flyselskabernes hjemmemarkeder og på vegne af turist- og krydstogtselskaber, tilbyder Lufthansa Groups flyselskaber omkring 140 særlige flyafgange.

Mere end 20.000 passagerer flyver derfor hjem med Lufthansa, Eurowings, Swiss, Austrian Airlines, Brussels Airlines og Edelweiss. Og flere specielle afgange vil komme til i de kommende dage.

Ydermere gør Lufthansa Group alt, hvad man kan, for at sikre et flow i godstransporten i Tyskland og Europa. Lufthansa Cargo fortsætter med at flyve efter normalt skema, bortset fra aflysninger til Kinas fastland, og sørger for at holde transportflåden i luften.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *