Lufthansa bruger deres jumbojet på en kortere europæisk destination

Lufthansa Boeing 747-8i

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Sidste sommer var det ikke muligt at rejse ret meget med fly og denne sommer er kun lidt bedre. Men de destinationer som er åbne er meget efterspurgte og det få Lufthansa til at indsætte deres Boeing 747-8i eller Queen of the Skies på en bestemt europæisk destination.

Det er en periode hvor turister præger flyrejserne normalt og i år er det helt klart at der ikke er meget gang i de langruterne og forretningsrejserne. Det betyder at Lufthansas størtste fly ikke laver meget – og mange står endda stille.

Med den øgede efterspørgsel fra turisterne til sommerdestinationer i Europa, så indsætter Lufthansa blandt andet deres største og mest ikoniske fly – Boeing 747-8i, samt deres Airbus A350 på ruterne til Mallorca.

Det er afgange fra både Frankfurt og fra München denne sommer med de store fly. Fra Frankfurt er det med Boeing 747-8i og fra München er det med Airbus A350. Normalt er det med en Airbus A321 at disse ruter flyves.

Første afgang er fra Frankfurt den 17. juli og fra München er første afgang den 31. juli.

At Lufthansa indsætter de store fly er at bookingerne til Mallorca (PMI) er 25 gange større nu end det var i starten af april måned.

Lufthansa Business Class på langruterne. Foto: Lufthansa/PR

Ved at flyve med disse store fly, så får især de, som flyver Business Class, en ekstra god oplevelse. Der er netop 88 rigtige internationale Business Class sæder på en Boeing 747-8i og 48 Business Class sæder på en Airbus A350. På Boeing 747-8i er der ovenikøbet også First Class sæder, men om disse bliver brugt er uklart. Men vi tænker at nogle vil blive ekstra opgraderet, hvis afgangene er fyldt booket.

Billetterne er til salg nu på Lufthansa hjemmesiden.

Her er et eksempel på en afgang mellem Frankfurt og Mallorca med Boeing 747-8i:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Jack Okholm siger

    Hvis man tjekker afgange i begyndelsen af August ,så flyver de stadig med A 321 fra Frankfurt

    • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

      Vi har opdateret artiklen med et eksempel med en afgang Boeing 747-8i mellem Frankfurt og Mallorca. Det er LH1152 med afgang klokken 10:20 fra Frankfurt den 17. juli 2021.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *