Dobbelt status point hos KLM og Air France resten af 2021

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Rygterne har cirkuleret et stykke tid, men nu er det endeligt bekræftet: Flying Blue gentager dobbelt XP kampagnen i anden halvdel af året.

Mange havde håbet på en gentagelse af kampagnen fra sidste år. Mens grænserne langsomt åbner, er der derfor gode muligheder for at tjene ekstra XP, hvis du har planer om, at flyve med KLM eller Air France.

For flyvninger med en AF- eller KL-flykode (der ikke nødvendigvis udføres af Air France eller KLM selv) mellem 1. juli og 31. december 2021 optjener Flying Blue-medlemmer det dobbelte antal XP. Dette sker automatisk; tilmelding eller registrering er ikke nødvendig. Rejser, som allerede er bestilt inden 1. juli, tæller også med. Og for Ultimates: UXP bliver også fordoblet. Du kan læse mere om kampagnen hos Flying Blue.

Mange gange XP

Kampagnen giver mulighed for, at tjene XP endnu hurtigere, hvis du kombinerer den med andre pointtricks. Det kan være, at finde rejsen med et skift i stedet for en direkte flyvning, som nogle gange kan findes til næsten samme pris. Eftersom XP optjenes efter antallet af start og landinger, giver en tur til Paris via Amsterdam dobbelt op, som igen bliver fordoblet med kampagnen.

I ferieperioden kan der også findes forholdsvis billige business class billetter, som ikke koster meget mere end economy class på det samme fly. Business class indenfor Europa giver 3 gang flere XP end economy class, og med kampagner er du dermed helt op på det 6 dobbelte. Hvis du kombinerer begge tricks, har du altså optjent 120XP bare på den ene tur og langt over optjening til Silver og ikke langt fra Guld-kortet.

Sidste år tilbød Flying Blue også dobbelt miles til bookinger med Air France og KLM. Dette er dog ikke tilfældet i år.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af The Flying Dutch Guy og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Keld siger

    Ja, det er svært ikke at være begejstret for KLM/Air France’s behandling af frequent flyers – og om muligt endnu mere i disse tider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *