Lufthansa første fem-stjernede flyselskab i Europa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som det første flyselskab udenfor Asien har Lufthansa modtaget en fem-stjernet certificering fra den britiske luftfartsspecialist Skytrax. Det giver Lufthansa adgang til den særligt udvalgte gruppe af flyselskaber, som har fem stjerner.

Skytrax har allerede i en årrække givet fem stjerner til Lufthansa First Class, men nu er det hele flyselskabet som har modtaget fem stjerner.

Carsten Spohr, som er formand for bestyrelsen I Lufthansa udtaler:

Udmærkelsen er en velfortjent anerkendelse af vores store indsats for igen at gøre Lufthansa til et af verdens førende luftfartsselskaber. Vi er kommet med i det eksklusive selskab, fordi vi har lavet store investeringer i vores flåde, opdateret alle kabiner, introduceret digitale services, åbnet nye lounger, samt forbedret vores service i luften og på jorden. Kombinationen af premium tilbud med kvaliteten og professionalismen hos vores ansatte har givet Lufthansa status som et fem-stjernet flyselskab. Alle hos Lufthansa kan være stolte af certificeringen; især vores kolleger i kabinen, cockpittet og på jorden, som opfylder vores kvalitetsmål  hver dag overfor vores passagerer. Jeg er overbevist om, at den vigtigste faktor for at få den femte stjerne var, at vi har de bedste ansatte.

Edward Plaisted, CEO hos Skytrax, bekræfter:

Opnåelsen af fem-stjernet status er ikke kun en stor hyldest, som det første europæiske flyselskab at opfylde kravene, men også en klar anerkendelse af de forbedringer, som de har lavet de sidste år; især inden for front line service.

Skytrax testerne rejser og vurderer rejsen set med en passagers øjne. I deres bedømmelse evaluerer de kvaliteten af servicen med omfattende vurderinger på jorden og i luften i op til 800 kategorier. Det inkluderer servicen om bord, komforten i sædet, catering, sikkerhed, in-flight entertainment, duty-free tilbud og mange andre services.

For Skytrax, konsistensen og det konstant høje niveau i moderniseringen af deres produkt var en vigtig parameter i beslutningen om tildelingen af en femte stjerne. For eksempel, kabinerne i First, Business, Premium Economy og Economy har de sidste år været igennem en omfattende opgradering. Flyselskabet har også udvidet deres restaurantservice fra First Class til Business Class, hvilket forbedrer den personlige oplevelse. Fremadrettet, så er det også vigtigt at se frem til en ny Business Class, som vil blive rullet ud i 2020 med den nye Boeing 777-9, og en ny og endnu bedre Premium Economy og Economy Class.

Lufthansa scorede også point med den nye Lufthansa app, sammen med et stort udvalg af digitale service på jorden og ombord. Målet er i stigende omfang at bruge de digitale muligheder til at udvikle personlige services for Lufthansas passagerer.

Ved 2017 World Airline Awards blev Lufthansa tildelt hæderen som det bedste flyselskab I Europa og det syvende bedste I verden. Resultatet er baseret på besvarelser fra 19,8 millioner passager fra 105 forskellige lande. Skytrax har siden halvfemserne spurgt passagerer om kvaliteten af flyselskaber og lufthavne. I 1999 uddelte selskabet for første gang op til fem stjerner. Indtil nu, har kun 10 flyselskaber opnået 10 stjerner. Bortset fra Lufthansa er de 10 selskaber alle asiatiske: ANA, Asiana, Cathay Pacific, Ethiad, EVA Air, Garuda, Hainan, Qatar Airways og Singapore AirlinesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *