Anmeldelse: Vi har besøgt Elite Hotel Adlon i Stockholm

Billede lånt af Elite.se

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I forbindelse med en weekendtur til Stockholm for at møde nogle gamle kolleager, havde jeg brug for et meget centralt og billigt hotel i hjertet af byen. Valget faldt på Elite Hotel Adlon.

Elite Hotel Adlon er et 3-stjernet hotel i hjertet af Stockholm. Hotellet har 162 værelser fordelt på 5 etager. Der tilbydes både gratis wi-fi og morgenmad under opholdet.

Værelset og hotellet: 

Hotellet tilbyder 6 forskellige værelsesmuligheder med alt fra enkeltværelser til deluxe-dobbeltværelse. Jeg havde hjemmefra bestilt et enkeltværelse. Værelset er 13kvm med gratis wi-fi, 32″ tv-skærm, skrivebord samt selvfølgelig badeværelse med bruser og gratis toiletartikler.
Check-in starter fra kl. 15:00 og check-ud er senest kl. 12:00. Jeg ankom til hotellet kl. 16 og det gik super hurtigt med at få checket ud. Da jeg havde et sent fly hjem fra Stockholm søndag aften, spurgte jeg i receptionen om der var mulighed for at checke ud lidt senere. Dette var intet problem og jeg fik lov til at beholde værelset til kl. 17 søndag aften uden ekstra beregning.

Sengen
Værelset med udsigt ud til Vasagaten

Efter en god nats søvn, skal morgenmaden indtages på restauranten der hører til hotellet.
Her var der mulighed for at få en rigtig klassisk svensk morgenmad med et stort udvalg af forskellige ting. Morgenmaden er med i prisen og der er alt hvad man behøver for at få en god start på dagen.

Beliggenhed: 

Hotellet ligger ca. 5 min. gågang fra Drottninggatan som er Stockholms svar på Strøget i København. Derudover tager det heller ikke mere end 5 min. at gå til Central Stationen, hvilket gør det nemt at komme til/fra byen og mod lufthavnen. Fra jeg forlod Arlanda Lufthavn til jeg tjekkede ind på hotellet var der gået ca. 35 minutter.

Derudover ligger hotellet i gåafstand til det meste. Det tager ca. 15 min at gå til Stockholms rådhus, Operan og Slottet, så der er mulighed for at få set en hel del af byen på gåben.

Pris: 

Jeg havde bare en enkel overnatning mellem lørdag-søndag. Da jeg søgte på hoteller var det en af de billigste løsning i det område og det var netop derfor valget faldt på netop Adlon.

Prisen for en overnatning var 750 kr, hvilket er en fair pris når man tænker på at dette også indkludere morgenmad.

Billedet på forsiden er lånt af Elite.se 

 

Overblik

Pros

- Beliggenhed
- God morgenmad
- Fint værelse
- God service
- Mulighed for at tjekke sent ud

Cons

- Værelset var meget lydt og der var meget støj om morgenen
- Wi-fi var til tider lidt "overbelastet"

Service

Beliggenhed

Værelset

Morgenmad

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Skal man bruge et hotel i centrum af Stockholm er Hotel Adlon et godt valg. Servicen på hotellet er virkelig god, værelset var fint og rent og morgenmaden var dejlig. Skal jeg til Stockholm igen, kunne jeg sagtens finde på et benytte mig af hotellet igen.

4.4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *