Lufthansa forbedrer nu komforten i deres Business Class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Rejsende i Business Class på Lufthansa’s langruter, som er mere end 10,5 timer, vil nu kunne opleve en forbedret komfort. Dette sker med Lufthansa’s nye “Dream Collection”.

Fra og med denne uge, så vil rejsende i Lufthansa Business Class, der rejser til Sydafrika, Latin- og Sydamerika, samt USA’s vestkyst kunne se frem til at få en endnu bedre nattesøvn. Dette er takket være Lufthansa’s nye “Dream Collection”.

Denne nye “Dream Collection” tilføjer en længe ønsket madras, som vil øge komforten når du skal sove. Dertil kommer der også et nyt pudevår, samt et varm tæppe. Du vil også få en pyjamastrøje, som er lavet fra Van Laack.

Den nye madras og pyjamastrøje i Lufthansa’s “Dream Collection”.

Den nye madras laves specielt til Lufthansa i samarbejde med det velkendte tyske sengefabrikant og mærke “Paradies”. Overdelen er lavet i bomuld, men undersiden er lavet i et “non slip” materiale. Dette giver en god komfort i og med der er luftgennemstrømning og sikre at varmen kan ledes væk fra madressen.

Designet vil være i det nye Lufthansa design, som blev lanceret for ikke så lang tid siden.

Dette tiltag er for at forsætte med at sikre at Lufthansa har en premium standard i deres Business Class. Lufthansa ønsker at sikre at de også i fremtiden vil modtage 5-stjerner fra Skytrax, som det eneste flyselskab i Europa.

Den nye “Dream Collection” vil blive introduceret løbende på alle andre langruter. Fra juni 2018 vil det allerede være tilgængeligt fra flyvninger som starter i Tyskland og til udvalgte asiatiske destinationer. Alle andre langruter vil have de nye tæpper og pudevår fra efteråret 2018.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *