British Airways fejrer det royale bryllup mellem Hans Kongelige Højhed Prins Harry og Meghan Markle

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På lørdag den 19. maj er der royalt bryllup i England. Det er Hans Kongelige Højhed Prins Harry og Meghan Markle som skal giftes. I denne forbindelse fejrer British Airways dette på en helt speciel måde på en flyvning mellem London og Toronto.

British Airways skriver i en pressemeddelse at de fejrer dette ved at have en besætning, hvor alle hedder enten Harry, Meghan eller Megan. De skal flyve ruten London til Toronto (BA93). Toronto er netop valgt, da det er der parret mødte hinanden.

Alle navneskiltene på de 10 personer i besætningen. Foto: British Airways

Besætningen bestående af 10 personer, vil forlade London klokken 13:10 – kun en time efter at parret har sagt ja til hinanden i Windsor Castle.Senior First Officer, Harry Blake vil sammen med kaptajnen lette og sætte kursen mod Toronto.

Ekstra fordele hvis du hedder Harry, Meghan eller Megan

De rejsende får også noget specielt at se frem til. Er deres fornavn enten Harry, Meghan eller Megan, så kan de (plus deres medrejsende) få gratis adgang til First Class check ind, samt Galleries First loungen inden deres flyvning.

Fejring ombord på Ba93 til Toronto

Når du så er kommet ombord på flyet, så vil der efter start blive serveret en speciel udgave af bryllupskagen. Det vil være en “lemon and elderflower Victoria sponges”. Hver passager vil få en sådanne kage udleveret. Dertil vil der også være en flaske Castelnau Blanc du Blanc til hver, som kan nydes til kagen.

Royalt TV tilgængeligt i underholdningssystemet

Efter brylluppet vil der komme flere forskellige udsendelser om netop brylluppet og brudeparret. Dokumentar og podcast om hvordan brudeparret mødtes og historier om Windsor Castle er også på programmet.

Du kan også se flere episoder af serien “Suits”, som netop Meghan Markle medvirker i.

Dagen efter brylluppet kan du se uddrag og rapportager fra den festlige dag.

Allerede fra i dag kan du se følgende ombord på British Airways langruter:

  • Prince Harry and Meghan: Truly, Madly, Deeply (Documentary)
  • At Her Majesties Service: Ep 1 Windsor and Suits will be available (på fly med Thales and Panasonic underholdningssystemer)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *