Torsdag – SAS klar med aftens Travel Now or Never med mulighed for en tur til Hong Kong for kun 2.777,- kroner tur/retur

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er blevet torsdag og selvom vejret er superlækkert denne maj aften, så kan du gøre en god rejse deals til Hong Kong. Prisen starter ved 2.777,- for en returbillet.

Hong Kong er en super destination at besøge med mange muligheder. Så i aften er din chance for at sikre dig nogle gode priser på SAS Go billetter til Hong Kong. Du rejser via Stockholm og da det er i SAS Go, så kan du medbringe 23 kilo bagage og der er også mad og drikke ombord på flyet til og fra Hong Kong.

Du kan rejse i perioden fra den 2. september 2018 og frem til den 31. marts 2019. Så du har mulighed for at finde en periode du kan rejse i.

Dagens priser til Hong Kong. Skal købes før klokken 24:00 i aften.

SAS viser selv priser fra 3.369,- kroner, men via en søgemaskine som f. eks. Momondo, så kan du finde priser helt ned til 2.777,- kroner for en returbillet.

Vi viser dig hvordan du kan komme ekstra billigt til Hong Kong med SAS. Søg priser via f. eks. Momondo.

Se vores quick guide fra Hong Kong her

En anden mulighed i Hong Kong er billigt og god mad. Vi har for eksempel været på en Foodie Tour med besøg på en Michelin restaurant.

Bestil nu – du har 24 timers fortrydelsesret

Når du booker på sas.dk, har du 24 timers fortrydelsesret – så book bare dine flybilletter med det samme. Bemærk, at hvis du booker mindre end 24 timer før afgang, skal din booking være annulleret 12 timer før afgang.

Søg og bestil dine billetter

Kig her for at søge billetter og lave din bestilling ved SAS. Du kan også søge på Momondo her hvor du mange gange kan spare ekstra på billetterne i forhold til at købe dem direkte på SAS hjemmesiden.

Billetterne er i deres SAS Go eller SAS Go Light klasse og følgende er inkluderet i prisen:

  • 23 kg bagage (kun for SAS Go klassen)
  • Online Check ind med sædevalg
  • Aviser i SAS App’en
  • EuroBonus point
  • Kaffe og te (enkelte korte ruter er der ikke servering)
  • 24 timers fortrydelsesret uden omkostninger (kun på SAS hjemmesiden)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *