Lufthansa: Gratis tidsskrifter til hjemmelæsning

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa giver medlemmer af loyalitetsprogrammet Miles & More gratis adgang til tidsskrifter og ugeblade. Dette kræver dog, at du har rejst så meget, at du har optjent status.

Nu har du fået mere tid til rådig. Arbejdet udføres fra hjemmekontoret, ferien holdes i haven eller på altanen og de lange weekender tilbringes på matriklen. Alt sammen giver dig masser af tid. Men nu vil Lufthansa hjælpe dig med at slå nogle af timerne ihjel. Der er gratis elektroniske tidsskrifter til medlemmer af Miles & More, der har status. Det giver dig muligheden for at genopfriske eller træne dine tyske læsefærdigheder.

Digitale tidsskrifter fra Lufthansa

Normalt har du adgang til et relativt stort udvalg af aviser og tidsskrifter, når du flyver med Lufthansa. Du kan nemt downloade læsestoffet til din iPad. Din billetklasse og din status hos Miles & More er bestemmende for, hvor mange aviser og tidsskrifter, du kan hente. Hvis du har status hos Lufthansas loyalitets program Miles & More, kan du nu læse nogle af tidsskrifterne derhjemme. Dette tilbud gælder for medlemmer, der har status som Frequent Traveller (det betragtes som et sølvkort i Star Alliance), Senator (Star Alliance guldkort) eller HON Circle (niveauet over Senator).

For at læse de gratis aviser og magasiner skal du logge på Miles & More appen. Lidt nede på siden kommer du til tilbuddet med de gratis tidsskrifter. Et link fører dig derefter til den side, hvor du kan vælge fra det store udvalg.

Desværre kan man ikke få gratis adgang til de mange landsdækkende aviser, men der er et stort udvalg af specielt tyske ugeblade og tidsskrifter. Ud over ugebladene Spiegel, Stern, Manager Magazin & Co, er der også tidsskrifter som Falstaff, Golf Magazin, Arkitektur & design. Dertil kommer forskellige rejsemagasiner som REISEaktuell, Tophotel og mange flere. Selvfølgelig er der også læsestof, for dem, der er interesseret i livsstil. Nogle af titlerne er DONNA, GQ, Vogue, Glamour og intouch.

Dette er en fin gestus fra Lufthansa. Lidt tidsfordriv er altid godt, og der er sikkert har mange af os, der har nogle favoritter, vi læser, når vi flyver med Lufthansa. Disse kan vi nu nyde derhjemme i sofaen.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside www.insideflyer.de.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Must-have sommergadgets - op til 50% rabat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *