Lufthansa Group er klar til at ansætte mere end 5000 nye medarbejdere i 2019

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ca. 5500 nye medarbejdere vil i løbet af 2019 være klar til at starte en karrierer hos Lufthansa Group i enten Tyskland, Østrig, Schweiz eller Belgien.

Lufthansa Group planlægger at ansætte over 1300 stewardesser/stewards – først og fremmest med base i München og hos SWISS i Zürich. For Lufthansa er der planlagt omkring 1200 nye ansættelser på baserne i Frankfurt og München som begge er store forretningsområder. Planen er også, at Lufthansa Group skal ansætte et stort antal yderligere medarbejdere på verdensplan.
I 2019 skal der også ansættes op mod 500 fremtidige piloter som skal begynde deres uddannelse ved Lufthansa Aviation Training hos European Flight Academy.

Copyright: Lufthansa Group

Derudover investere Lufthansa Group ca. en fjerdedel af en milliard euro på b.la. at ansætte ca. 600 nye medarbejdere der skal være med til at sikre kvalitet i driften.

Lufthansa Technik Group vil også vokse betydeligt i år. “Die Technik” søger mere end 1200 nye kolleger i Tyskland, herunder flere hundrede driftsansatte, flymekanikere og mere end 200 lærlinge. Lufthansa Group planlægger også at ansætte godt 600 IT-specialister i Tyskland.

Copyright: Lufthansa Group

Et attraktivt sted at arbejde

Der findes er over 500 jobprofiler i luftfartsgruppen, der har over 550 datterselskaber og tilknyttede virksomheder. Ønsker man at arbejde for luftfarsgruppen kan potentielle ansøgere finde ledige stillinger på siden Be-Lufthansa. I 2018 blev mere end 170.000 ansøgninger indsendt via. Hjemmesiden.
Bettina Volkens, Chief Officer, Corporate Human Resources and Legal Affairs at Deutsche Lufthansa AG udtaler:

Dette viser endnu engang, hvor populær Lufthansa er som arbejdsgiver med alle de forskellige arbejdsområder. Som en international arbejdsgiver med medarbejdere fra 147 forskellige lande, lægger Lufthansa Group vægt på mangfoldighed – og ikke kun sprog og oprindelse. Vi tilbyder et meget professionelt arbejdsmiljø, attraktive ansættelsesforhold og faglig træning. Fremadrettet planlægger vi at bringe endnu flere unge medarbejdere ind i virksomheden end før, samt at fremme vores talenter gennem en bred vifte af programmer.

Copyright: Lufthansa Group

Lufthansa Gruppen

Transport af passagerer er Lufthansa-koncernens største forretningssegment og udføres af luftfartsselskaberne Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Eurowings, Brussels Airlines samt SunExpress. De øvrige forretningsområder i koncernen er logistik, ingeniørvirksomheder og catering.

30. september 2018 havde Lufthansa koncernen ca. 135.000 ansatte. Omkring 32.000 arbejder hos Lufthansa. Med 40.000 ansatte er Lufthansa Group den største arbejdsgiver i Frankfurt og Hessen; koncernen har mere end 70.000 ansatte i Tyskland.

At Lufthansa er klar til at ansætte mere end 5000 nye medarbejdere i 2019 er meget positivt og det viser, at de store netværksselskaber fortsat formår at tjene penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *