Lufthansa gruppen indfører en grøn flybillet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa gruppen, som består af Lufthansa, SWISS, Brussels Airlines og Austrian Airlines, har tirsdag startet en testperiode op med salg af en grøn flybillet.

Testen af denne nye grønne billettype, foregår netop på de skandinaviske ruter, så danskerne bliver blandt de første til at kunne vælge en grøn flybillet.

Lufthansa kalder den nye billettype for “Green Fare”. Du kan vælge den både i Economy og Business Class.

Den nye flybillet vil være fuldt CO2 kompenseret, som en del af prisen. 80% sker via certificerede klima projekter og 20% sker gennem brugen af Sustainable Aviation Fuel (SAF).

Vi ønsker at gøre CO2 neutral flyvning som en del af fremtiden. Vi udvikler vores tilbud til vores kunder løbende og nu kan vi for første gang tilbyde en “Green Fare”, hvor CO2 kompensering er inkluderet i billettens pris. CO2 kompenseringen sker igennem Sustainable Aviation Fuel (SAF) og certificeret klima projekter.

Christina Foerster, Member of the Lufthansa Group’s Executive Board, responsible for Brand and Sustainability.

Fordel for medlemmer af Miles & More

Hvis du er medlem af Miles & More, så vil du kunne optjene 20% flere status miles og 20% flere award miles til din konto.

Så merprisen for billetten går ikke kun til CO2 kompenseringen, men også til at give en ekstra fordel for medlemmerne af Miles & More. Lufthansa oplyser at de gør dette for at motivere flere til at vælge denne billettype.

Hvis du vil sammeligne, så skal det i Economy ske med Economy Classic billetten og i eksemplet herunder, der prisforskellen på 300,- kroner.

Billede fra Lufthansa hjemmesiden, hvor du kan se den nye grønne flybillet i Economy. Kilde: Lufthansa

For Business Class billetter, så skal sammenligningen ske med Business Saver billettypen. I vores eksempel herunder er prisforskellen på 400,- kroner.

Billede fra Lufthansa hjemmesiden, hvor du kan se den nye grønne flybillet i Cusiness Class. Kilde: Lufthansa

Læs mere på Lufthansa’s hjemmeside her.

Vil du overvejer denne nye billettype for at rejse CO2 neutralt?

Forsidefoto: Lufthansa A320-214 (D-AIWG) i Munich Franz Joseph Strauss Airport (MUC) (Foto: BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *