Lufthansa gruppen indfører nye Business Class sæder

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa gruppen har meldt ud at de indfører et nyt Business Class sæde for deres flåde af Airbus A320’er. Så dette vil gælde for Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines.

Dette er dog ikke helt kun et Business Class sæde. Som du sikkert er helt klar over, så findes der ganske få flyselskaber, som har et reelt Business Class sæde i Europa (Aeroflot er et af de få flyselskaber). Så Business Class i Europa er det samme sæde, som i Economy. Der er dog forskelle alt efter flyselskab. Disse forskelle kunne være:

  • Længere afstand mellem sæderne i Business Class
  • Blokeret midtersæde i Business Class
  • Ryglænet kan lægge længere ned i Business Class
Eksempel på det nye sæde i Austrian Airlines farver. Foto: Lufthansa Group

Det nye sæde rammer derfor alle rejsende med enten Lufthansa, SWISS eller Austrian Airlines, som kommer ombord på et af de nye Airbus A320 fly, som fra 2019 bliver leveret.

Du vil derfor møde det om du skal rejse på de korte eller mellemlange europæiske ruter.

Lufthansa har ikke givet alle oplysningerne fri endnu, men de har fortalt at sædet i Business Class vil kunne lænes tilbage i en 26 graders vinkel, hvorimod det kun er 20 grader i Economy. Dertil vil midtersædet forsat være blokeret i Business Class.

Vi ved derfor ikke noget om der kommer ting som USB stik i sædet, som vi kender det ved de nye sæder på SAS flyene. Men vi formoder dette, da det efterhånden bliver en standard på nye sæder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *