Lufthansa lancerer bæredygtighedsplatformen “Compensaid”, der fokuserer på CO2-neutrale luftfartsbrændstoffer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

CO2-neutralt syntetisk brændstof er et af de mest lovende alternativer til, at gøre fremtiden for luftfarten klimaneutral.

Med lanceringen af “Compensaid”, den nye bæredygtighedsplatform som Lufthansas Innovative afdeling samt Lufthansa Group har startet, gør det, det nu muligt for rejsende at opveje deres individuelle carbon footprint, ved hjælp af såkaldt Sustainable Aviation Fuel (SAF). Dette vil give passagererne en helt ny tilgang til, at modregne CO2 med SAF på en gennemsigtig måde.

“Flyvning drager fordel af vores verden på mange forskellige måder – det forbinder mennesker, hjælper med at bygge bro mellem kulturelle splittelser, intensiverer forretningsforbindelser og gør det muligt for interaktioner at finde sted over lange afstande. Men flyvning har også negative klimaeffekter, som skal modvirkes – ikke mindst fra et digitalt perspektiv. Hver enkelt rejsende kan gribe ind: Med “Compensaid” giver vi folk et værktøj, der viser dem klimaeffekten af ​​deres flyvninger. Denne påvirkning kan reduceres markant ved hjælp af innovative teknologier som bæredygtigt brændstof”

Gleb Tritus, administrerende direktør Lufthansa Innovation Hub.

“Compensaid” kombinerer et innovativt sporingsværktøj til flyvninger for alle flyselskaber over hele verden. Dette gør det muligt, direkte at modregne ens personlige CO2-emissioner. Rejsende får derefter en detaljeret evaluering af hele deres rejsehistorie, som ikke kun inkluderer flyafstand, tid og destinationer, men også viser effektiviteten af ​​den respektive flytype, individuelt brændstofforbrug og de tilhørende CO2-emissioner.

Rejsende kan allerede nu bruge den første testversion af “Compensaid”, der blev lanceret i begyndelsen af ​​august på hjemmesiden.

Som svar på forventet kundebehov, planlægger man at udvide partnernetværket samt at udvide tjenesten til alle transportmidler og deres CO2-emissioner.

Kilde: Lufthansa Gruop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *