Lufthansa med ny Business Class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa er så småt fløjet ud af Coronapandemien, og nu lancere selskabet er nyt produkt på Business Class fronten.

Lufthansa har ligesom stort set alle andre luftfartselskaber haft det hårdt under Covid-19 pandemien.

Det ser dog ud til at der er bedre tider på vej for Lufthansa. Kunderne skal fastholdes og en af måderne Lufthansa vil gøre det på er at selskabet har lanceret en helt ny, men midlertidig, Business Class kabine.

Lufthansas nye Business Class: Foto: Lufthansa PR

Lufthansa har præsenteret ny Business Class kabine til deres Airbus A350-900, og den første maskine der har fået kabinen installeret er den nyankomne D-AIVC, som også er blevet døbt navnet “München”.

Lufthansas nye Business Class: Foto: Lufthansa PR

Faktisk de samme sæder er brugt ved SAS

Den nye midlertidige Business Class ved Lufthansa er blandt rejsefolket i Skandinavien, ikke helt ukendt. Denne type af sæder på Business Class bliver nemlig også brugt hos SAS.

Læs mere her: Med SAS Business til Chicago

Midlertidig løsning grundet Boeing 777X

Den nye Business Class kabine ombord ved Lufthansa, er en midlertidig løsning. Den midlertidige løsning omkring det nye Business setup, bunder ud i af at leveringerne af de kommende Boeing 777X, er blevet udskudt indtil minimum 2025. Udskydelsen af leveringerne af Boeing 777X, betyder ligeledes at Lufthansa vil flyve med Boeing 747-400 indtil da.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *