Lufthansa startede ny rute fra Frankfurt til Tampa i Florida i denne uge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa startede ny rute fra Frankfurt til Tampa i Florida den 25. september 2015, som bliver den 18. USA rute Lufthansa har i øjeblikket.

Ruten til Florida bliver klaret med en Airbus A340-300 og har 3 klasser ombord. Lufthansa siger selv at den er blevet konfigureret specielt til denne turen, som er primært for turister. Derfor er de 3 klasser også uden Lufthansa First Class. De 3 klasser er derfor den nyeste Business Class og Premium økonomi, samt Lufthansa’s normale økonomi.

Læs her om en test af Lufthansa på en langrute tur til Sao Paulo

Der er 18 Business Class sæder, 19 Premium Økonomi og 261 økonomi sæder. Derudover er der også installeret FlyNet, som giver mulighed for at have internet forbindelse på hele turen.

Ruten har følgende tidstabel:

Frankfurt til Tampa (LH482)
Afgang: 11:00
Ankomst: 15:50

Tampa til Frankfurt (LH483)
Afgang: 17:20
Ankomst: 08:45 (next day)

Ruten starter op med 5 afgange om ugen. Fra den 25. oktober vil det blive reduceret til 4 gange om ugen.

Indtil den 25. oktober er der afgange på følgende dage: Mandag, Tirsdag, Fredag, Lørdag og Søndag

Efter den 25. oktober er der afgange på følgende dage: Mandag, Onsdag, Fredag og Lørdag

For de frekvente rejsende kan det give en forbedret mulighed for opgraderinger grundet status, men også en god mulighed for at finde bonusbilletter til Florida. Grunden er at dette er den 3. lokation som Lufthansa flyver til i Florida. Udover Tampa, så er Miami og Orlando også på programmet. Derfor bør denne rute bestemt have lidt fokus – selv for rejsende ud af København.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Kristian siger

    Sikke en glædelig nyhed! Har længe ønsket at komme til Florida – nu må man sige, at muligheden er der. Upassende flyruter skal i hvert fald ikke være en undskyldning mere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *