Lufthansa tester intelligente print-selv-tags

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På ruten mellem Frankfurt og Tokyo-Narita tester Lufthansa en ny teknologi, som tillader passagerer at printe baggage tags hjemmefra (HomeTags). Dette tillader passagerer at forberede en del af rejsen hjemmefra foruden check-in og dermed sparre tid på rejsen.

Det virker sådan, at når rejsende checker-in på online modtager de HomeTags sammen med boarding kortet til både ud- og hjemrejsen. HomeTaggen indeholder alle relevante informationer som rute, navn og antal enheder. Dertil hører også specielle holdere som udleveres gratis i lufthavnen.

Til forskel fra almindelige bagage tags, så indeholder Lufthansas HomeTag en QR stregkode og en RFID chip. QR koden tillader, at relevante information om den rejsende kan genskabes ved beskadigelse af stregkode og RFID chippen gør ekspres check-in muligt.

Foruden at Lufthansa sparer tid på håndtering af bagage ved at ligge arbejdet over på den rejsende, så giver det ligeså meget, om end ikke mere, værdi for den rejsende i form af en tag der holder dobbelt information om den rejsende og er mere resistent overfor vind og vejr.

Teknologien vurderes tilgængelig på andre ruter fra Frankfurt og München til Asien og USA inden længe.

For yderligere information klik her.

Video:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *