Lufthavn i Bruxelles lukker i dag grundet strejke

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den belgiske lufthavn Charleroi må i dag lukke grundet strejke blandt personalet

I dag er der varslet generalstrejke i Belgien, hvilket vil påvirke flytrafik ind og ud af landet markant. Den mindre lufthavn Charleroi i Bruxelles vil tilmed lukke helt, hvilket blandt andet vil afskære Ryanairs trafik til Bruxelles helt.

Man henstiller generelt passagerer som flyver til og fra Belgien i dag, til at tjekke om ens afgang gennemføres. Dette kan gøres på flyselskabernes hjemmesider. Gennemføres ens flyvning ikke, bør man kontakte flyselskabet for ombooking. Er intet ændret ved ens flyvning, bør man derimod tage til lufthavnen som normalt, og forvente at man kommer afsted planmæssigt.

Ryanair gennemfører blot 12 flyvninger til landet i dag, hvor de tager alternative lufthavne i området i brug. Resten af afgangene er allerede på nuværende tidspunkt aflyst.

Luftrummet reduceres med 50 procent

Luftrummet over Belgien reduceres til 50% af den normale kapacitet, hvilket gør at mange flyvninger må søge udenom Belgien, og dervor vil dette tilføje længere rejsetid end normalt.

Dog er det ikke den store omvej normalt at flyve udenom landet, grundet landets størrelse – derfor forventer vi ikke at se de store forsinkelser på afgange der går henover Belgien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *