Make your Break: Gode tilbud + Status Match med Wyndham Hotels

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Wyndham Hotels & Resorts har netop lanceret en kampagne hvor du får op til 15% rabat på dit hotelophold og en gratis nat allerede efter to ophold.

Wyndham Hotels & Resorts er ikke så godt representeret på vores kanter, men er faktisk en af verdens største hotelkæder med mere end 9000 hoteller i over 90 lande. Har du rejst lidt i USA, er du sikkert stødt på en af deres mere end 6000 hoteller på det nord-amerikanske kontinent. En af de mest kendte hoteller er nok Caesars Palace Las Vegas. Nu er hotelkæden ude med en ny kampagne med både rabat og mulighed for ekstra bonuspoint.

Foto: Wyndham Hotels & Resorts

Er du medlem af hotelkædens loyalitetsprogram Wyndham Rewards, optjener du minimum 1000 bonuspoint per ophold. I Make your Break-kampagnen får du derudover 5500 bonuspoint så snart ophold nummer to er gennemført. Det vil sige at du med bare to ophold er garanteret at optjene mindst 7500 bonuspoint , som lige akkurat nok til en bonusnat i laveste priskategori. 

Du skal registrere dig for at deltage i kampagnen senest 26. april 2020. Dit andet ophold skal være afsluttet senest 21. maj 2020. Du finder komplette betingelser, registrering og mulighed for at tilmelde dig i Wyndham Rewards på denne side.

Status match

Vil du have mest muligt ud af opholdet kan du også lave en status match. Wyndham Rewards matcher op til sit højeste niveau DIAMOND, mod flere kendte loyalitetsprogrammer som Marriott Bonvoy, Hilton Honors og Radisson Rewards.

Wyndham Rewards Status Match
Foto: Wyndham Hotels & Resorts

Når status match er indvilliget bliver du øjeblikkeligt opgraderet til tilsvarende niveau som det du har i programmet du matcher fra. Du re-kvalificerer automatisk hvis du i løbet af 90 dage har 7 kvalificerende nætter til PLATINUM eller 14 kvalifcerende nætter til DIAMOND.

Du finder mere information om status match med Wyndham Rewards her.

Forsidefoto: Caesars EntertainmentHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *