Malaysia Airlines har åbnet flotte nye lounges i Kuala Lumpur

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Malaysia Airlines, der som bekendt er en del af Oneworld alliancen, har åbnet tre nye og flotte lounges i Kuala Lumpur lufthavn.

De nye lounges er en del af et opdateret brand Malaysia Airlines er ved at implementere, hvilket blandt andet også inkludere et nyt Airbus A350 produkt med opgraderet Business og First Class produkter.

The International Golden Lounge Gallery. Foto kredit: The Design Air.

De nye lounges tegner til, at blive nogle behagelige oaser for selskabets passagerer på First og Business Class, samt andre Oneworld rejsende som kan få adgang hvis de har status i deres respektive bonusprogrammer.

Den senest åbnede lounge er flagskibs loungen The International Golden Lounge, hvor der også findes en dedikeret Platinum lounge, hvor kun First Class og rejsende i de øverste niveauer af Oneworld bonuspogrammerne får adgang.

The International Golden Lounge byder blandt andet på en eksklusiv a la carte restaurant, en bar og åbne køkkener hvor maden tilberedes mens du venter. Herudover får du som rejsende en lang række forskellige sidde muligheder.

Stort set alle sæder i loungen har adgang til USB-stik og el udtag.

I designet af de nye lounges har Malayasia Airlines blandet moderne og traditionelle stilarter for at skabet et unikt miljø.

Nedenfor kan du se et udvalg af billeder fra de tre nye lounges.

The International Golden Lounge

This slideshow requires JavaScript.

The Regional Lounge

This slideshow requires JavaScript.

The Domestic Lounge

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Kilde og foto kredit: The Design Air.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *