Marriott Bonvoy: Presser prisen i bund på bonusovernatninger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så er Marriott Bonvoy kommet i gavehumør. Der er meget lave priser på bonusovernatninger indtil udgangen af juli. Du skal bare bestille dit ophold senest 30. juni.

Som mange andre hotelprogrammer indførte Marriott Bonvoy sæsonbestemte priser på bonusovernatninger i 2019. Det betyder med andre ord, at det er dyrere i højsæsonen og billigere i lavsæsonen. Til gengæld har du altid muligheder for at få en bonusovernatning, når hotellet har ledige værelser. Du undgår altså, at der er perioder, hvor du kun kan få et værelse, hvis du betaler med kreditkort.

De sæsonbestemte priser

Oversigten nedenfor viser de sæsonbestemte priser, når du betaler med bonuspoint.

Nu kan det være svært at vurdere sådanne priser. Så lad mig give dig 3 eksempler på hoteller i København, hvor du kan betale med dine point i Marriott Bonvoy: Copenhagen Marriott på Kalvebod Brygge (kategori 6), Moxy Copenhagen i Sydhavnen (kategori 5) og AC Hotel Bella Sky på Center Boulevard, tæt på Bella Centret (kategori 4).

Tilbuddet

I en tidsbegrænset periode vil alle hoteller tilknyttet Marriott Bonvoy sælge bonusovernatninger til de priser, der gælder i lavsæsonnen. Jeg gætter på, at det skyldes en lav belægning som følge af COVID-19. Men du skal være opmærksom på et par tidsfrister:

  • Du skal reserverer inden 30. juni 2020
  • Dit ophold skal ligge inden 31. juli 2020

Hvis dit ophold begynder i slutningen af juli og fortsætter ind i august, så betaler du prisen for lavsæson for overnatningerne i juli og den normale pris for dine nætter i august. Overnatningerne i august kan være prissat til enten lavsæson, standard eller højsæson.

Selvom Marriott kunne have givet os en længere periode med lave priser, er jeg sikker på, at nogen gerne vil tage imod tilbuddet.

Artiklen er inspireret af en artikel skrevet af Craig Sowerby og bragt på vores britiske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *