Norwegian: Alle over seks år skal bære mundbind

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian indfører obligatorisk brug af mundbind ombord på alle flyvninger med øjeblikkelig virkning. Dette er i overensstemmelse med anbefalingene fra de europæiske luftfartsmyndigheter (EASA). Det er kundenes eget ansvar at medbringe eget mundbind til hele rejsen. 

Når Norwegian vender tilbage til Danmark, er sundheden og sikkerheden for kunder og kollegaer er altid den vigtigste prioritet. Før afrejse vil Norwegian informere kunderne om hvilke retningslinjer som gælder.

Sundhed og sikkerhed ombord
Norwegians kunders og personales sikkerhed og sundhed har højeste prioritet. For at minimere risikoen for smitte ombord har Norwegian indført en række tiltag:

  • Rejsende, som er seks år eller ældre, skal benytte mundbind, når de rejser med også, sådan som det er anbefalet af europæiske luftfartsmyndigheder. Med mundbind bidrager man til at gøre rejsen tryggere, både for sig selv og for sine medpassagerer.
  • Passagerer bedes holde afstand under boarding og deboarding.
  • Passagerer bliver fordelt i kabinen, så de sidder med størst mulig afstand. Midtersæderne er de sidste, der tages i brug. Passagerer, der rejser sammen, vil blive placeret ved siden af hinanden.
  • Der er ingen servering om bord for at mindske kontakte mellem vores rejsende og vores ansatte.
  • Flyene desinficeres grundigt i henhold til strenge retningslinjer, og vi har ekstra fokus på kontaktpunkter om bord. Dermed minimeres risikoen for både passagerer og kabinepersonale.
  • Alle Norwegians fly er udstyret med avanceret luftfiltrering, der fjerner så godt som alle mikropartikler i luften, også bakterier og virus. Samme teknologi anvendes på sygehuses operationsstuer. Luften i kabinen renses hvert tredje til fjerde minut, sådan at vores kunder kan følge sig trygge, når de rejser med Norwegian.
  • Undersøgelser viser, at risikoen for at blive smittet ombord er lav. Skulle der opstå mistanke om smitte om bord, er der rutiner og udstyr på plads for at kunne håndtere det.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *