SAS EuroBonus Mastercard Premium – 3 dage med dobbeltpoint er på vej

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Selvom du ikke kan flyve, så skal der alligevel optjenes EuroBonus point, som senere kan blive brugt til flybilletter eller opgraderinger. Nu er SAS Mastercard Premium klar med 3 dage med dobbeltpoint.

Det er sådanne kampagner vi elsker her på InsideFlyer. Det samme gør alle vores medlemmer og mange læsere. Det er her vi planlægger hvad der skal købes i netop denne weekend for at få flest mulige point ud af det. Det er sådan værdien af kortet skabes.

Læs mere: Skal du beholde dit Mastercard Premium?

Der købes flybilletter, hotelovernatninger og lignende. Mange går så meget til den at selv deres rejsekort får en ordenligt kontantopfyldning.

Weekenden fra den 3. juli til 5. juli er der dobbeltpoint

SAS EuroBonus (eller SEB som udsteder kortet) har lige en mail ud til deres kortholdere at der er en kampagne med dobbeltpoint fra den 3. juli og frem til den 5. juli.

For at være klar, så skal du sørge for at du har fået betalt ind på kortet, så du ikke hurtigt rammer kreditloftet. Da datoen for denne kampagne ligger lige efter månedsskiftet, så vil dine normale betalinger ikke nå at blive indsat. Så du skal proaktivt have betalt penge ind tidligere. Det tager op til 3-4 dage før en indbetaling bliver registreret. Så vær i god tid om muligt.

Så vær opmærksom på mailen fra dem. Du skal tilmelde dig kampagnen inden den 24. juni 2020 for at kunne være med. Har du ikke modtaget den i dag eller i morgen, så kontroller spam filteret og eventuelt kontakt SAS EuroBonus Mastercard kundeservice. Det kan nemt gøres via deres app.

Få tip i optimal brug af kortet

Diskuter mulighederne i vores gratis forum her – der får du helt sikkert også tip til at bruge kortet bedst muligt.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *