Marriott Connect & Collect promo – tjen 1000 point

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Marriott har tidligere kørt en sammenlignelige kampagne. Med Connect & Connect kampagnen kan du tjene op til 1000 point.

Marriott Connect & Collect kampagnen kan være interessent for dem der har meldt sig ind i Marriott Rewards loyalitetsprogrammet. Det havde jeg ikke sidst gang kampagnen kørte, men jeg fik oprettet en konto med det samme.

Hvordan virker Marriott Connect & Collect?

Det er egentlig meget nemt at få fingerne i disse point. Hvis du er aktiv på sociale medier, er det eneste du behøver at gøre at linke din Marriott konto med diverse kanaler.

For hver social media platform du linker, får du 250 point. Hvis du dermed linker Twitter, Instagram og Facebook, får du 750 point. Det bliver ikke nemmere!

Oveni disse point, kan du tjene 250 point til hvis du følger Marriott på to af disse sociale medier, nemlig Twitter og Instagram.

Vær opmærksom på et ekstra trin i processen hos Twitter. Du skal give tilladelse til en række features inden det virker.

Hvis du sjældent bor på et af hotellerne i Marriott kæderne, giver det nok ikke meget mening at bruge tid på at linke dine konti. Hvis der ikke er aktivitet på din konto, vil disse point løbe ud efter nogen tid. Så vil det hele vær forgæves. Men hvis du bor på et Marriott hotel i ny og næ, er det nogle gode point at tage med.

Har du tidligere deltaget i den slags kampagne? Hvad syntes du om den? Det gode ved den er, at du kan linke alle dine sociale media konti og få point for det. Når kampagnen er slut, kan du eventuelt dreje det hele tilbage igen. Ofte skal der ikke mere til end at fjerne tilladelsen i app’en.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Lionell Jansen fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *