Mindre håndbagage med easyJet – et ekstra gebyr indføres

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Easyjet ændrer håndbagagepolitikken fra februar 2021. Det vil kun være gratis at tage et styks håndbagage med, som passer under stolen foran.

Den nye politik træder i kraft fra den 10. februar 2021. Fra den dag har alle passagerer om bord lov til at medbringe et lille stykke håndbagage på maksimalt 45x36x20 centimeter. Det er omkring størrelsen af ​​en rygsæk. Passagerer, der reserverer et sæde forrest i flyet (Up Front) eller med ekstra benplads (Extra Legroom) har lov til at medbringe et ekstra styks håndbagage på maksimalt 56x45x25 centimeter. Dette gælder også for EasyJet Plus-kortindehavere og passagerer, der booker en FLEXI-billetpris.

Billede: easyJet

Mindre håndbagage

Lige nu kan alle passagerer stadig tage et stort stykke håndbagage sammen med et lille, andet stykke håndbagage med. Fra februar vil dette derfor ændre sig, og alle passagerer vil være i stand til at medbringe en lille taske, mens nogle passagerer stadig har lov til at tage det store stykke håndbagage med.

Den nye politik gælder for passagerer, der har reserveret en billet fra 1. december 2020. Hvis du bestilte en billet inden den dato til en flyvning efter den 10. februar 2021, kan du gratis tjekke det store stykke håndbagage ind. Derefter kan du kun tage den lille håndbagage med om bord.

Billeder: easyJet

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Kilian og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Frank siger

    I skriver i overskriften at der indføres et ekstra gebyr, men i jeres artikel står der INTET om ekstra gebyr, så hvad dækker det nye gebyr?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *