Norwegians trafiktal for november måned er ikke rar læsning

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegians trafiktal for november er kraftigt påvirkede af lavere efterspørgsel som følge af rejserestriktionerne i Europa. Bookingerne op mod jul viser dog ifølge Norwegian en positiv tendens.

I november fløj 124.481 kunder med Norwegian, 95 procent færre end samme måned sidste år. Den totale kapacitet (ASK) faldt med 96 procent, mens passagertrafikken (RPK) var 98 procent lavere. Belægningsgraden var på 44,4 procent, en reduktion på 39 procentpoint.

Pandemien har fortsat en negativ indvirkning på vores drift. Med rejserestriktioner i hele Europa er efterspørgslen meget lav. Det er imidlertid rigtigt gode nyheder for luftfarten, at der snart kommer vacciner, og vi vil deltage i konkurrencen om kunderne, når mulighederne for at rejse kommer tilbage. Vores mål er at skabe et finansielt stærkt og konkurrencedygtigt flyselskab med en ny finansiel struktur, en tilpasset flådestørrelse og et styrket tilbud til vores kunder.

Jacob Schram, koncernchef i Norwegian

62 ekstra afgange

Norwegian ser en positiv trend på både de kommende sommerprogram og julen. Der er med de kommende vacciner, som ser ud til at komme i starten af det nye år, flere der booker sommerferier. Julen er der også i flere som rejser indenrigs hjem til familien.

Vores sommerprogram er i salg, og vi ser positive tendenser i bookingerne. Det er tydeligt at folk er begyndt at tænke på sommerferien. Det er også værd at bemærke, at bookingerne op mod jul er gode, og vi har indsat 62 ekstra afgange. Nu glæder vi os til at flyve vores kunder hjem til jul.

Jacob Schram, koncernchef i Norwegian

I alt gennemførte Norwegian 72,7 procent af de planlagte flyvninger i november, og af disse var punktligheden på 94,8 procent.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Frank siger

    At de kun genneføre 72,7% af deres planlagte flyvninger er nok det mest skræmmende tal. Det tyder på at de aflyser afgange med få passager mindre end 24 timer før afgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *