Næste British Airways fly i et retrodesign er på vej i malerhallen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I denne weekend vil det næste fly, som skal have et retro design i forbindelsen med 100 året for dannelsen af British Airways, er på vej til Shannon for at blive malet.

I denne uge blev det første fly afsløret. Det var et Boeing 747-400, som blev malet i et BOAC retro design. Til marts kommer den næste, som bliver et Airbus A319. Det skal males i et BEA design. Det blev kaldt for “BEA Red Square” designet og blev primært brugt på indenrigs og europæiske ruter i tiden mellem 1959 og 1968. BEA’s flåde bestod af BAC One-Eleven, Hawker Siddeley Trident Jets og Vickers Viscount and Vanguard turboprops (som det ses på forsidebilledet).

Sådan bliver bemalingen af den Airbus A319 i “BEA Red Square” retro design. Grafik: British Airways

Det udvalgte Airbus A319 fly er i denne weekend på vej til Shannon for at blive malet i det “BEA Red Square” retro designet.

CEO Alex Cruz fra British Airways udtaler at:

Der er mange spekulationer om vores næste BA100 retro designs, så vi er glade for at kunne offentliggøre dette “BEA Red Square” design. BEA har været en vigtig del af vores samlede historie og mange kunder og kollegaer har gode minder om BEA’s fly.

Der kommer som nævnt flere fly i retro design, dog vil alle de nye fly, som for eksempel Airbus A350’erne, blive leveret i det moderne og officielle British Airways design.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *