Freddie Awards – det er igen tid til at stemme

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der findes mange skønhedskonkurrencer og prisuddelingen. Blandt loyalitetsprogrammer i rejseverden er Freddie Awards en af de største og mest indflydelsesrige. Vinderne bliver bestemt af de rejsende selv. Vær med og udbring din stemme nu!

Hvert år er der forskellige parter, der vurderer alle former for loyalitetsprogrammer fra flyselskaber og hotelkæder. Kreditkort / betalingskort kan også vurderes. De bedste afstemninger er dem, hvor brugerne selv kan stemme for deres favorit loyalitetsprogram. En af de største er Freddie Awards. Ligesom de forgangne år er stemmeluerne åbnet. Du kan udbringe din stemme på hjemmesiden for Freddie Awards. I denne artikel forklarer vi lidt mere om afstemningen, hvordan du kan være med til at bestemme vinderne.

Historien om Freddie Awards

I 1988 oprettede Randy Peterson Freddie Awards. Randy er også grundlæggeren af InsideFlyer. Freddie Awards er opkaldt efter Sir Freddie Laker. Han var meget aktiv inden for marketing i rejsebranchen i 1970’erne. Med de årlige prisuddelinger er håbet, at få mere opmærksomhed rettet på de forskellige loyalitetsprogrammer. Priserne gør også, at virksomhederne bliver tvunget til at fortsætte med at fornye deres programmer, som kun kan være til gavn for rejsende.

Sådan stemmer du

Du kan stemme i de forskellige regioner på forskellige kategorier, nemlig:

  • Bedste elite-program (flyselskab og hotel)
  • Det bedste tilbud (flyselskab og hotel)
  • Bedste kundeservice (flyselskab og hotel)
  • Årets program (flyselskab og hotel)
  • Bedste mulighed for at indløse (flyselskab og hotel)
  • Bedste loyalitet Kreditkort / Betalingskort

Verden er opdelt i følgende regionerne: Europa / Afrika, Nord- og Sydamerika og til slut Mellemøsten / Asien / Oceanien.

Du kan læse om vinderne fra sidste år i denne artikel.

Vinderen af “Årets program” pris i hotelkategorien i 2018.

Hvis du er medlem af et eller flere loyalitetsprogrammer, vil du sandsynligvis modtage mange e-mails igen snart, hvis ikke du allerede har fået nogle. Mange programmer vil gerne opfordre deres medlemmer til at stemme på dem. Afstemning sker via denne hjemmeside af Freddie Awards. Du kan stemme indtil omkring slutningen af marts. Præmierne for 2019 bliver præsenteret den 25. april i C.R. Smith Museum i Dallas, Texas USA.

Billedmateriale: Freddie Awards

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Marco fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *