Nemmere igennem Københavns Lufthavn for børnefamilier

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Københavns Lufthavn oplever hvert år vækst og det mærkes mest på de travle sommerdage, hvor der er allerflest rejsende i lufthavnen. Derfor har Københavns Lufthavn nu oprettet dedikerede familiespor for at gøre rejsens start bedre for børnefamilierne.

Allerede før sommeren startede rigtigt op havde Københavns Lufthavn sat en ny rekord. 108.000 passagerer var den 15. juni igennem Københavns Lufthavn.

Kasper Hyllested udtaler at:

Vi har udsigt til en rekord-sommer. Største rejsedag bliver midt i juli, hvor vi forventer flere end 115.000 rejsende – det er mere end 40% flere end på en “normal” rejsedag i 2017. Men vi er godt forberedt og klar til at give alle en god start på rejsen.

God nyhed til børnefamilierne

Da der forventes op mod 40% flere end på en normal dag, så kan det blive en svær start for de mindste rejsende. For at få børnefamilierne hurtigere igennem og dermed sikre mindre skrig og skrål fordi de mindste ikke vil stå i køen og vente, så har Københavns Lufthavn i går, den 25. juni, åbnet op for dedikerede familiespor. Der vil være dette i begge ender af sikkerhedskontrollen i terminal 2.

Familiesporet er åbnet mellem klokken 05:00 og til klokken 20:00 helt frem til den 12. august.

Så skal du rejse med børn, så husk at kigge efter familiesporene, og få en bedre oplevelse og start på ferien.

For at være klar til turen igennem sikkerhedskontrollen, så kan du se denne film om turen:

Forsidefoto: Københavns LufthavnHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *