NORDIC Seaplanes åbner sightseeing sæsonen med flyvninger i København i påsken

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Traditionen tro tilbyder NORDIC Seaplanes en række sightseeing flyvninger fra blandt København. Sæsonen 2020 skydes i gang med flvninger i påsken.

Har du endnu til gode at flyve med vandflyveren er dette et oplagt sted at starte. Der flyves seks sightseeing ture i dagene op til påske.

To afgange om dagen

I dagene op til påske, mandag d. 6. april, tirsdag d. 7. april og onsdag d. 8. april flyves der alle dage sightseeing ture kl. 12.00 og 13.00. Prisen per person er dkr. 697 – uanset om du er voksen eller barn.

NORDIC Seaplanes skriver selv:

Du synes, måske du har oplevet det meste af København, gået en tur langs kanalerne på Christianshavn, nydt udsigten fra Rundetårn, kørt en tur op langs kysten til Louisiana, men byen ændrer helt karakter, når du ser den fra luften.

Du kan bestille din sightseeing tur via dette link. Eller du kan prøve lykken i den konkurrence selskabet har på deres Instagram- og Facebook-sider. Er du heldig, vinder du to pladser på en af de seks flyvninger i København op til påske. Frist for deltagelse i konkurrencen er torsdag d. 12. marts.

Kilde: NORDIC Seaplanes.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *