Norske lufthavne i front med berøringsfrie teknologi

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Passagerer i Norges lufthavne kan nyde sommersæsonen med en ny berøringsfri oplevelse. Berøringsfri ind check og bagage-applikation fra Amadeus gør det både mere sikkert og lettere at flyve fra Avinors lufthavne.

Avinor, firmaet der driver Norges 44 statslige lufthavne, lancerer berøringsfrie rejser for at håndterer effekterne af COVID-19 og hjælpe med til at få de rejsendes tiltro til luftfart tilbage inden Norges sommersæson. Passagerer der rejser fra Norges lufthavne kan checke ind, aflevere bagage, gå gennem sikkerhedskontrollen og gå ombord på flyet uden menneskelig kontakt eller nødvendigheden for at røre fysiske maskiner, takket være nye distance processer og teknologi fra Amadeus.

Efter implementering af den nye metode, checker en passager ind til flyvningen før ankomst til lufthavnen, de får de en stregkode til ombordstigningen sendt til deres mobiltelefon som så også vil fungere som en kupon for at kunne udskrive et bagagemærke via en selvbetjeningsmaskine. Derefter aflevere passageren sin bagage uden at skulle have menneskelig kontakt. Avinors interne team har omprogrammeret selvbetjeningssystemet for bagage aflevering med en ny smart konfiguration af de nuværende stregkodelæsere og passagerdialog for at gøre hele processen berøringsfri.

Den nye berøringsfrie oplevelse kommer initialt til at findes tilgængelig på Norges fire hovedlufthavne; med introduktionen i Oslo den 6 juli fulgt af Bergen, Stavanger og Trondheim der tilsammen repræsentere mere end 66% af alle afgange. Totalt vil 17 lufthavne blive opgraderet for at kunne levere den berøringsfrie oplevelse. Tjenesten kommer initialt at være tilgængelig for passagerer der flyver med de nationale luftfartsselskaber; SAS, Norwegian Air og Widerøe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *