Norwegian med 16 procent passagervækst i oktober

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegians trafiktal for oktober, viser at næsten 2,8 millioner passagerer valgte at flyve med selskabet denne måned. Det er en stigning på 16 procent sammenlignet med samme måned sidste år.

Den gennemsnitlige load-faktorer var i 88,4 procent og steg med 0,6 procentpoint. På langdistancerne havde Norwegian en load-faktor på 95 procent, og en passagervækst på hele 56 procent.

I oktober valgte 2.766.743 passagerer at flyve med Norwegian, som var 380.837 flere passagere end samme periode sidste år. Den totale trafikvækst (RPK) steg med 24 procent, ligesom den samlede kapacitet (ASK) steg med 23 procent.

Vi er vældig tilfredse med at flere vælger at flyve med Norwegian og at den positive passagerudvikling fortsætter på alle markeder. Langdistanceruterne er fortsat stort set fulde, noget som beviser at rejsende på begge sider af Atlanten sætter pris på god kvalitet til en lav pris, siger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos

Høj kabinefaktor

Norwegian gennemførte 99,6 procent af sine planlagte flyvninger i oktober, hvorfor 79,5 procent af flyene ankom til tiden.

Norwegian fortsætter samtidig sin fornyelse af flyflåden. I år har selskabet modtaget 20 fabriksnye fly, bestående af 16 Boeing 737-800 samt 4 Boing 787-9. Med en gennemsnitsalder på 3,6 år er Norwegians flyflåde blandt de mest moderne og miljøvenlige i verden.

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Peter Fox fra vores norske søsterforum, InsideFlyer.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *