Norwegian åbner ny direkte rute mellem København og den græske ferieø Lefkas

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Pressemeddelse: Norwegian åbner en ny rute fra Københavns Lufthavn til den græske perle, Lefkas. Flyselskabet øger samtidig antallet af afgange på flere populære rejsemål.

Norwegian udvider igen sit rutenetværk fra Danmark. Flyselskabet åbner til sommer en splinterny rute til den græske ferieø Lefkas. Ruten vil blive opereret med en ugentlig afgang.

”Vi glæder os over igen at udvide vores rutenet fra København til glæde for vores danske rejsende, som nu får endnu flere muligheder for at komme billigt og komfortabelt til spændende destinationer. Lefkas er en charmerende ø, der tilbyder sine besøgende fantastiske og solsikre oplevelser, og vi har stor tro på, at ruten bliver en succes. Vi glæder os til at byde vores danske sommerferierejsende velkommen om bord”, Thomas Ramdahl, Kommercial direktør hos Norwegian.

Udover den nye rute til Lefkas øger Norwegian antallet af afgange til endnu en sommerferiedestination. Flyselskabet vil i højsommeren gå fra en til to ugentlige afgange til Varna i Bulgarien. Endvidere vil Norwegian også øge antallet af afgange på andre populære ruter. Det betyder eksempelvis, at Norwegian flere dage om ugen vil flyve to gange dagligt til Mallorca og tre gange dagligt til Barcelona. Andre destinationer, som Norwegian øger antallet af afgange til er Oslo, Stockholm, Helsinki, Tenerife, Amsterdam og Split.

”Udover Lefkas-ruten har vi i årets sommerprogram øget frekvensen markant på mange europæiske destinationer. Det er ønsket for Norwegian at fortsætte udviklingen af vores i forvejen store netværk fra Danmark til glæde for både de danske rejsende samt for turistindustrien, der oplever vækst i økonomien og beskæftigelsen som direkte konsekvens af modstrømstrafik”, siger Thomas Ramdahl.

Fakta om Norwegians nye rute
Norwegian vil i højsommeren flyve fra København (CPH) til Lefkas (PVK). Første flyvning er 20. juni, og ruten opereres med en ugentlig afgang. Billetter er allerede til salg via www.norwegian.com.

Norwegian
Norwegian er det 6. største lavprisselskab i verden med omkring 7.000 ansatte. I dag opererer Norwegian godt 450 ruter til mere end 140 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien og USA. Norwegian har en flyflåde på over 120 fly, som fragtede knap 30 millioner passagerer i 2016. Selskabet har en af verdens yngste flåder med en gennemsnitsalder på 3,6 år. I 2015 blev Norwegian kåret til det mest miljøvenlige transatlantiske flyselskab af The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 kårede flypassagererne Norwegian til verdens bedste lavprisselskab på langdistanceruter i den anerkendte SkyTrax Awards. For fjerde år i træk er Norwegian også kåret som Europas bedste lavprisselskab af SkyTrax.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *