Norwegian Cruise Line lancerer nyt og stort krydstogtskib med racerbane på taget

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian Cruise Line (NCL) introducerer det andet af i alt seks krydstogtskibe i den nye Prima Class. En skibsklasse, der tager rummelighed, oplevelser, service og design til nye højder. Norwegian Viva debuterer i sommeren 2023, og allerede nu er det muligt at sikre sig plads ombord.

Store, åbne udendørsarealer, rummelige kahytter, spektakulære infinity-pools, kulinarisk forkælelse og sublim service er bare nogle af de oplevelser, der venter gæsterne på cruise-nyheden, Norwegian Viva.

Det splinternye krydstogtskib påbegynder sine sejlture i Middelhavet til juni 2023 fra flere centrale sydeuropæiske havnebyer – Lissabon, Portugal; Venedig (Trieste) og Rom (Civitavecchia), Italien; og Athen (Piræus), Grækenland. Derefter sejler hun sin første vintersæson, 2023 – 2024, i det sydlige Caribien fra San Juan, Puerto Rico

Store, åbne dæk og rummelige kahytter

Skibets opbygning og eksklusive design har mange lighedspunkter med søsterskibet, Norwegian Prima, der satte nye salgsrekorder efter lanceringen sidste år. Prima og Viva er de to første skibe i NCL’s nye Prima Class og er bygget af den berømte italienske skibsbygger Fincantieri in Marghera.

Norwegian Viva er 294 meter langt, vejer 142,500 bruttoton og har plads til 3219 gæster i rummelige dobbeltværelser. Der er lagt vægt på store, åbne udendørsområder – fx Ocean Boulevard, der strækker sig 4000 kvadratmeter rundt om hele dækket.

NCL’s nye førsteklassesskib har den højeste bemandingsgrad, det største udvalg af suitekategorier og en rummelighed, der ikke tidligere er set på et moderne krydstogtskib. Norwegian Viva tilbyder desuden sine gæster adgang til The Haven by Norwegian  – NCL’s skib-i-skibet koncept. De 107 suiter er designet af italienske Piero Lissoni, og gæsterne på The Haven har adgang til en eksklusiv inifinity-pool, en stor udendørsspa samt et ’cold room’ – til forfriskende afkøling på ekstra varme dage.       

Førsteklasses aktiviteter for enhver smag

Fritidsaktiviteterne og de rekreative områder ombord på Prima Class skibene er en klasse for sig. På Norwegian Viva kan de fartglade se frem til en tur på ’The Rush and The Drop’ – verdens hurtigste fritfalds-rutsjebane til søs. Eller hvad med et racerløb på ’The Viva Speedway’, den største gokart-racerbane til havs? Der er havudsigt hele vejen rundt.  

Skal livet til søs nydes i et mere roligt tempo, er der rig mulighed for en spadseretur på Ocean Boulevard eller Oceanwalk – en gennemsigtig glasbro, der giver følelsen af at gå i luften – højt hævet over vandene. The Concourse rummer skibets udendørs skulpturhave. Eller hvad med en bid mad i Indulge Food Hall, der byder på 11 forskellige, kulinariske spisesteder? For dem, der ønsker sol og bad anbefales Infinity Beach og et dyb af i en af skibets infinity-pools.

Norwegian Viva sætter helt nye standarder for premium-segmentet og viser vores kontinuerlige fokus på at skubbe grænserne inden for fire hovedområder: rummelighed, service, der sætter gæsten først, gennemført design og oplevelser, der overgår forventningerne. Vi har med andre ord taget alt det, vi ved vores gæster elsker til et helt nyt niveau. Vi havde gæsternes behov og drømme i vores tanker, da vi designede dette topklasseskib.

Harry Sommer, administrerende direktør for Norwegian Cruise Line.

Graffitikunst og solidt håndværk

Norwegian Viva vil være udsmykket med iøjnefaldende kunst på skroget designet af den italienske graffiti- og skulpturkunstner Manuel Di Rita, bedre kendt som “Peeta”, der også har illustreret skroget på Norwegian Prima.

De anerkendte arkitekter, som var med til at designe Norwegian Prima, herunder Rockwell Group, SMC Design og Miami-baserede Studio Dado, står ligeledes bag æstetikken på Vivas restauranter, kahytter og opholdsområder.

Norwegian Viva med en af flere endless pools. Foto: NCL/PR

Norwegian Viva, er det andet Prima Class skib, vi er med til at bygge, og det forstærker det gode samarbejde mellem Norwegian Cruise Line og Fincantieri.

Luigi Matarazzo, der er General Manager for Merchant Ships Division hos Fincantieri.

Teknologi i særklasse

De to første Prima Class fartøjer, Norwegian Prima og Norwegian Viva, vil være udstyret med banebrydende teknologier, såsom et NOx-reduktionssystem (SCR), der reducerer skibets samlede miljøpåvirkning. SCR-katalysatorer filtrerer svovloxider op til 98% og kvælstofoxider op til 90%, hvilket sikrer, at skibene opfylder Tier III NOx-kravene.

Prima og Viva vil desuden være udstyret med et rensningssystem til udstødningsgas (EGCS), et avanceret spildevandsbehandlingssystem til behandling og rensning af alt spildevand, så det opfylder stringente internationale standarder, samt en såkaldt ’Cold Ironing-funktionalitet’ til tilslutning til strømforsyningsnettet på land, der reducerer emissionerne yderligere, mens skibene ligger i havn.

Vær blandt de første til at stige ombord på Norwegian Viva

Norwegian Cruise Line har netop åbnet for salget til cruise-nyheden.

Sommer 2023: Krydstogt på Middelhavet fra Rom, Athen og Lissabon

Norwegian Viva bliver det nyeste skib, der indtager Middelhavet i sommeren 2023. Fra den 15. juni 2023 til den 6. november 2023 vil hun sejle en række otte-, ni- og ti-dages rejser fra Lissabon, Venedig (Trieste) Rom (Civitavecchia), Italien og Athen (Piræus). Her får gæsterne mulighed for at udforske Middelhavets spanske, italienske og græske regioner. Læs mere her.

Vinter 2023-2024: Det sydlige Caribien fra San Juan

Norwegian Viva bliver det største nye skib nogensinde, der har hjemhavn i San Juan, Puerto Rico.

Den 15. december afgår skibet fra San Juan på en syv dages rejse i Caribien med første stop i Tortola (De Britiske Jomfruøer). Ruten går derefter forbi Philipsburg, Sint Maarten; Bridgetown, Barbados; Castries, St. Lucia; St. John’s, Antigua og St. Thomas (De Amerikanske Jomfruøer). Det sidste stop på ruten, inden skibet vender tilbage til San Juan den 22. december. Fremtidige afgange vil ligeledes omfatte prominente havne i Caribien på syv- og ni-dages sejlruter. Læs mere her.

Se hvordan det første skib ud af de seks nybygninger ser ud i denne korte PR video:

Norwegian Prima er det første af i alt seks Prima Class skibe, blev lanceret i maj 2021 og debuterer til august 2022.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *