Norwegian Cruise Line øger tilstedeværelsen i Asien, Stillehavsområdet, Australien og New Zealand

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian Cruise Line (NCL) løfter sløret for rederiets mest omfattende sæson hidtil i Asien og Stillehavsområdet med over 30 nye havnerige ruter og mere end 60 destinationer på programmet.

Sæsonen strækker sig fra september 2024 – marts 2026 og byder i alt på 85 krydstogter. NCL indsætter tre skibe i regionen, og blandt destinationsnyhederne er Great Barrier Reef i Australien, Matsuyama og Niigata i Japan, Aitutaki på Cook-øerne og Suva på Fiji.

Asien efterspørges i stigende grad af rejsende, og rejser til Asien og Stillehavsområdet forventes i år at vokse med 20% sammenlignet med 2023, viser en ny rapport fra Skift Research. NCL har netop offentliggjort sin største sæson nogensinde i Asien og Stillehavsområdet, herunder Australien og New Zealand, med 30 nye havnerige ruter og over 60 bucketlist-destinationer på programmet.

Skibene Norwegian Spirit, Norwegian Sun og Norwegian Sky indsættes på ruterne og vil afgå fra 15 hjemhavne. Sæsonens nye destinationer inkluderer Albany, Busselton, Fremantle, Port Douglas og Townsville i Australien, Matsuyama og Niigata i Japan, Aitutaki på Cook-øerne og Suva på Fiji.

Vores selskab er forpligtet til at tilbyde vores gæster flere muligheder for at udforske verden med bemærkelsesværdige ferieoplevelser – og efter at have boet i Asien med min familie kan jeg bekræfte, at det er et af de uforglemmelige steder.

Med den øgede interesse for mere fordybelse og eksotiske ruter er vi glade for at udvide vores sæson og tilbyde flere skibe for at imødekomme rejsende, der ønsker at opdage både de mest eftertragtede byer i regionen, men også de mere ukendte.

Landene i Asien og Stillehavet byder på en unik mangfoldighed, fra de mange betagende kulturer i Asien til øhop i det sydlige Stillehav og den smukke vilde natur i Australien og New Zealand. Med et endnu større udvalg af rejser, skibe og afgangshavne kan gæsterne nu sammensætte deres ferie til denne region på deres helt egen måde.

David J. Herrera, President for Norwegian Cruise Line.

Krydstogternes varighed er mellem 9 og 19 dage, og med et gennemsnit på 10 timer i havn er der god til at opleve destinationerne. Udvalgte krydstogter byder på overnatningsmuligheder. Det gælder fx Osaka i Japan, Hong Kong, der anses som Asiens kulinariske hovedstad samt Melbourne i Australien. Og for første gang er der mulighed for overnatning på Bali og på den idylliske ø Lembar (Lombok) i Indonesien.

Program for NCL’s udvidede Asia-Pacific-sæson

Norwegian Spirit debuterer den 26. maj 2024 i Asien på et 10-dages krydstogt med afgang fra Tokyo. Fra den 22. september 2024 til 17. november 2025 sejler hun en række ni- til 15-dages ruter til Japan og Sydøstasien, og fra december 2025 til marts 2026 starter 11- til 14-dages rejser til og mellem Australien og New Zealand.

Norwegian Sun får debut i Australien til december 2024 med en række 12- til 15-dages krydstogter mellem Australien og New Zealand efter at have sejlet et 18-dages krydstogt i Fransk Polynesien og det Sydlige Stillehav. For første gang tilbyder NCL et udvalg af rejser til Great Barrier Reef og det Sydlige Stillehav mellem Cairns i Australien og Lautoka på Fiji. Norwegian Sun sejler desuden seks krydstogter med øhop i Fransk Polynesien mellem Fiji og Tahiti og to krydstogter i Asien frem til 21. maj 2025 efterfulgt af et udvalg af 11- til 15-dages asiatiske krydstogter fra november 2025 til marts 2026.

Norwegian Sky får sin debut i Asien i januar 2025, hvor hun sejler en række 10- til 17-dages krydstogter i Japan og Sydøstasien.

Gæster, der ønsker at udvide rejsen, enten før eller efter krydstogtet, kan vælge NCL Cruisetours i Auckland i New Zealand, Taipei i Taiwan, samt Singapore, Tokyo og Sydney og udforske destinationerne yderligere.

Kilde: Pressemeddelse
Foto: Norwegian Jewel at the Busan International Cruise Terminal, South Korea (Photo Claus Madsen/BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *