Air France matcher alle frivillige SAF-bidrag i denne sommer i forbindelse med OL

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air France oplyser at de i løbet af sommeren fordobler alle tilkøb af Sustainable Aviation Fuel (SAF) under verdens største sportsbegivenhed, der afholdes i Frankrig.

Tilbuddet er allerede tilgængeligt og gælder for alle rejser til Frankrig mellem den 18. juli og 9. september 2024. Det betyder, at hvis en rejsende bidrager med 200 kr. matcher Air France dette beløb.  

Siden 2022 har vi tilbudt alle vores kunder at tilføje SAF, Sustainable Aviation Fuel til billetten, hvilket kan gøres både online og via appen. Vi vil gerne gøre vores kunder opmærksom på dette gennem denne fordobling, samtidig med at vi håber, at det vil stimulere flere til at tage skridtet til at tilføje SAF. Hver en krone vil blive investeret til køb af SAF.

Maria Hagelberg, ansvarlig for bæredygtighedsspørgsmål for Air France og KLM Nordeuropa. 

I 2023, for andet år i træk, var Air France–KLM-gruppen den største bruger af SAF globalt. Gruppen brugte totalt 16% af al tilgængelig SAF, næsten dobbelt så meget sammenlignet med 2022. Dette svarer til en total indblanding på omtrent 1% sammenlignet med cirka 0,6% i 2022.  

Vort mål er at reducere CO₂-udslippene med 30% per passagerkilometer inden 2030, sammenlignet med 2019. Inden 2030 er målet at bruge totalt 10% SAF, hvor EU-mandattet samme år ligger på 6%.

Læs mer om Sustainable Aviation Fuels og Air Frances strategi for bæredygtighed, samt vore forpligtelser på Air France Act

Kilde: Pressemeddelse
Foto: Air France A220-300 (F-HZUV) i Manchester Ringway Airport (MAN) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *