Norwegian fjerner nu reelt håndbagagen fra deres billigste billetter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian laver flere ændringer i dag. Tidligere kunne vi fortælle at loungeadgangen er fjernet for alle typer af billetter og nu oplyser Norwegian at de reelt fjerner håndbagagen fra deres billigste billetter.

Norwegian har i en pressemeddelse fortalt at de fra i dag, den 23. januar 2020, fjerner alle typer af håndbagage, som skal placeres i bagagehylden, fra de billigste billetter. Det er dermed kun tilladt at have en lille taske med, som kan ligge under stolen foran dig.

Vi havde forventet ændringen, da der tidligere havde været rygter om ændringen – der dog på det tidspunkt ikke kunne bekræftes. Men nu er de her – så vær opmærksom.

Læs mere: Norwegian fjerner nu lounge adgangen for alle billetter

De nye bagageregler ser sådan ud

Du skal derfor være endnu mere opmærksom når du i fremtiden vil bestille en flybillet med Norwegian. Tidligere var reglerne mere ens mellem for eksempel de billigste flybilletter som SAS har og Norwegians LowFare billetter. Nu er der igen kommet en større forskel, som kan have stor indflydelse på den samlede pris for flybilletten.

De nye regler ser således ud:

Prisen for at få håndbagagen med ombord

Det er forsat billigere at tage en mindre trolley eller taske med ombord end det er at checke den ind.

Prisen vil variere afhængig af flyvningen længde. Vi har fået oplyst af en rejse i Skandinavien vil ligge på under 50,- norske kroner. På langruterne vil prisen være på 90,- norske kroner.

Det som forsat er uklart er hvordan Norwegian vil prissætte en rejse fra København og til New York via Oslo. Vi forventer at du ville skulle betale for både rejsen turen fra København og til Oslo, samt igen for Oslo og til New York. Dermed vil det koste dig 140,- norske kroner at tage 10 kg håndbagage med til New York.

Konkurrenterne har samme regler

Lavprisselskabet Ryanair afskaffede den gratis kabinekuffert i 2018. Du kan her kun have en mindre taske med, som kan være under sædet. Det koster også her et gebyr, hvis kabinekufferten skal med. Ryanair håndhæver reglerne ganske kraftigt og ifølge deres regnskaber, så tjener de meget på disse ekstra tillæg til flybillettens udgangspris.

Når vi kommer mere ind i de nye regler og hvordan Norwegian implementerer dem, så følger vi op på det. I mellemtiden skal du være opmærksom når du køber dine flybilletter ved Norwegian eller ser prisammenligningerne via for eksempel Momondo.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Must-have sommergadgets - op til 50% rabat.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *