Norwegian tilbyder ikke længere adgang til lounge.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den 15. januar sidste år reducerede Norwegian adgang til lounger til kun at gælde deres rejsende med en PremiumFlex billet. Nu har Norwegian fjernet det for den billettype også.

Dermed er der ikke længere nogen Norwegian billettype, som giver adgang til lounge. Flyselskabet har simpelthen valgt at unbundle det igen fra deres premium produkt på langruterne. Sådan var det også i starten, da Norwegian lancerede deres premium produkt på de lange ruter.

Læs her: Norwegian fjerne loungeadgangen for de billigste premiumbilletter

Ligesom sidste år er det igen i år sket i nattens mulm og mørke, at ændringen er sket. Det er ikke meldt officielt ud, men kun til udvalgte partnere og rejsebureauer.

Sådan så Norwegian hjemmesiden ud før ændringerne om loungeadgang.
Sådan så listen ud over lufthavne, hvor Norwegian tilbød loungeadgang

Det kan give god mening at Norwegian går tilbage at blot tilbage at tilbyde loungeadgang som et tilkøb. Med det mener vi at de ruteoptimeringer, der er lavet, hvor de fleste rejsende til USA skal rejse via for eksempel London Gatwick ikke vil tiltrække mange forretningsrejsende. De vil i langt højere grad rejse direkte. Dermed ligner det et klart fokus på leisure segmentet igen på de lange ruter.

Hvis du nu går ind og vil kigge på loungeadgangen, så får du på flere af Norwegian siderne denne fejlmeddelse:

På andre sider peger linket blot på en anden side.

Da Norwegian sidste år havde direkte ruter ud af Københavns Lufthavn, så var det Eventyr Lounge de brugte. Det er den oplevelse du nu selv må betale dig for, hvis du vil have adgang til.

Forskellen er nu minimal

Nu hvor adgangen til lounge helt er fjernet fra begge premium produkterne, så bliver forskellen minimal.

Vi er reelt nede i småting udover at billettypen så er fleksibel og kan ændres og refunderes uden gebyr. Tidligere var der 5 kg ekstra håndbagage som den eneste forskel i selve produktet (se nedenstående), men dette er også fjernet nu.

Forskellen på Premium og PremiumFlex før ændringen i loungeadgangen.

Nu ser sammenligningen af Premium og PremiumFlex således ud som nedenstående. Forskellen ligger nu 100% i selve billetten og ikke i hvad fordele du får før, under eller efter flyvningen.

Sammenligning taget 23. januar på Norwegians danske hjemmeside ifm. billetkøb.

Hvad med Fast Track?

Det efterlader spekulationer på om Fast Track også bliver taget væk fra deres premium billetter. Det vil være et skidt træk, da lounge og fast track er ting, som især firmarejsende vægter højt. Et segment som Norwegian gerne vil have flere af. Fjernelsen af loungeadgangen kan give en indikation om at Norwegian dropper at fokusere på dette segment helt.

Køb dig adgang til loungen

Norwegian tilbyder i stedet for at du kan købe dig adgang til en lounge via deres samarbejder, hvor du så optjener CashPoints.

Du kan læse lidt om prisen på loungeadgang i UK her. Hvis du klikker dig videre til Norwegian hjemmesiden, så er der lige nu 25% rabat på adgangen.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *